Hlavní obsah

Dny Mode: Tommy Hilfiger a Calvin Klein kousky za super ceny

Foto: Neltex CZ

Nová kolekce TH podzim/zima 2019Foto: Neltex CZ

Právě teď na mode.cz odstartovala nová kolekce podzim/zima 2019. Mrkněte, jaké kousky si pořídit.

Článek

Na e-shopu mode.cz najdete originální značkové oblečení (Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess a Pepe Jeans) za skvělé ceny. Garanci kvality zaručí 19 kamenných prodejen po celé České republice.

Nakupte ve slevách a ušetřete na maximum

Foto: Neltex CZ

TH dámské černé tričko JerseyFoto: Neltex CZ

Při příležitosti uvedení nové kolekce podzim/zima 2019 myslel e-shop i na speciální slevovou nabídku. Ve dnech 13.–15. 9. 2019 proto probíhají takzvané Dny Mode. V tomto období platí na novou kolekci 20% sleva a vy proto můžete výrazně ušetřit. Tak se pojďte podívat, co nového si pro vás módní návrháři připravili.

Brzy udeří první mrazy. Buďte na ně připravená! 

Foto: Neltex CZ

TH dámská bunda ModernFoto: Neltex CZ

Zima již pomalu, ale jistě klepe na dveře a první ranní mrazíky na sebe jistě nenechají dlouho čekat. Vsaďte letos na moderní bundu od Tommyho Hilfigera, která vyniká svým teplým provedením a při ranních cestách do práce vás zaručeně zahřeje.

Mikiny, které zahřejí

Foto: Neltex CZ

Zleva: TH dámská mikina Hoodie, TH pánská mikina HoodieFoto: Neltex CZ

Ať už se nám to líbí nebo ne, podzim a zima je zkrátka o vrstvení několika kousků oblečení na sebe. Co takhle si letos pořídit stylovou mikinu, která na první pohled zaujme výrazným logem? Na e-shopu jsou k dostání jak nové dámské, tak i pánské varianty. Nezapomeňte, že i Vánoce se pomalu blíží a designová mikina může symbolizovat skvělý dárek pro vašeho partnera, bratra či tatínka.

Stylová trička s logem 

Foto: Neltex CZ

TH pánské tričko FlagFoto: Neltex CZ

Bez triček by to jednoduše nešlo. Vybrat si můžete mezi novými kousky s krátkým i dlouhým rukávem, přičemž pro muže nechybí ani speciální polo varianta. Ať už dáváte přednost výraznému logu, nebo jen jeho decentnější přítomnosti, rozhodně si v široké nabídce vyberete.

Nezapomeňte na spodní prádlo

Foto: Neltex CZ

TH dámská sportovní podprsenka IconicFoto: Neltex CZ

A zapomenout nesmíme ani na nové kousky v oblasti spodního prádla. Calvin Klein i Tommy Hilfiger nyní přichází s novou kolekcí jejich slavného bavlněného prádla, které je velmi příjemné na dotek a budete se v něm cítit naprosto komfortně po celý den. Co se týče barev, zůstávají výrobci u klasických odstínů, jako je bílá, šedá a černá. Snadno se proto kombinují i s ostatními svršky.

Reklama

Načítám