Hlavní obsah

Do kina za 50 korun? Už brzy!

Foto: Thinkstock

Užijte si skvělé filmy v kinech Palace CinemasFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Multikina Palace Cinemas už brzy rozjedou velkolepou filmovou akci! Ve všech jejich pobočkách totiž v týdnu od 9. do 15. prosince proběhne již čtvrtá Filmánie. A co je na ní tak zvláštní? Krásné ceny! Za klasický film zaplatíte jen 50 Kč a snímek ve 3D si užijete jen za 150 Kč. Takovou akci si letos nemůžete nechat ujít!

Článek

„Velmi nás těší, že stejně jako v letech minulých i letos se k Filmánii 2010 připojí většina klíčových provozovatelů kin a multikin v České republice," konstatuje David Horáček, generální ředitel Palace Cinemas, „díky této akci si vždy našlo cestu do českých kin mnohonásobně více diváků, než kolik by jich přišlo obvykle."

Akční ceny, tedy 50 Kč za klasický film a 150 Kč za snímek v technologii 3D, se navíc vztahují i na premiérové filmy! Určitě zajděte na novinky, které právě běží - komedii Nadoraz, 3D snímek Megamysl, senzaci Dívka, která si hrála s ohněm, trhák Harry Potter a Relikvie smrti nebo akční film Daniela Landy TACHO.

Premiérově se navíc připravte na českou komedii Rodinka nebo pohádku Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka! Pozor, předprodej vstupenek začíná 7. prosince!

Přejeme příjemnou zábavu!

Reklama

Související témata:

Načítám