Hlavní obsah

Do krásného vztahu slovo sex nepatří!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Milování má se sexem minimum společnéhoFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

S takovými těmi chlubílky jsem se kdysi setkala a vlastně i teď nedávno s jedním. Ale takové lidičky neberu vůbec v potaz. Protože my máme naučeno slovo „SEX“. Ale nedokážu si představit, že bych před svým partnerem řekla, že náš sex je kvalitní!

Článek

My máme strašně nádherný a krásný vztah, a proto slovo sex do něj nepatří. Je to nádherné milování. Milování, které zažívám každý den. Každý den je jiné - krásnější, řekla bych. Máme ve vztahu, a to myslím i v milování - naprosto otevřeno. Povídáme si o všem naprosto a zcela otevřeně a bez zábran. O to je to krásnější.

Dáváme do toho všechno

Partner ví, co se mi líbí, já vím, co se mu líbí, oba víme, co se nám líbí, a děláme si milování takové, jaké chceme, aby bylo. A je to strašně moc krásné. To mi opravdu věřte. Měla jsem spoustu vztahů, ale ještě ani v jednom jsem nezažila tak krásné milování. Dáváme do toho city, něhu, vášeň, emoce, šeptáme si u toho něžná slůvka - zkrátka děláme si to všechno pěkné tak, jak to chceme my. A o to je to krásnější.

Když víte, co chcete, co chce partner, a můžete si o tom bez problému a ostychu promluvit, o to líp se pak cítíte. Úplně vás to všechno rozváže a můžu říct, že dokonce pak máte chuť do stále větších experimentů nebo do něčeho, o čem jste ani nesnila a nevěděla, že byste to mohla v milování vůbec někdy chtít.

Důležité je mít ohleduplného partnera

Ale věřte, že když máte u sebe a v milování ohleduplného partnera, který nemyslí jen na sebe, jak mu to udělá dobře, jde v milování všechno. A to nemluvím o tom, jak je pro mě, a myslím si, že nejen pro mě, důležitá doba po milování. Je nádherné, když vás ten druhý obejme a hladí nebo objímá a šeptá něžná slůvka... Je to opravdu strašně moc krásné - vlastní nynější zkušenost.

Pokud ale máte u sebe partnera, který si udělá „to své" a tím to zhaslo a neohlíží se na vás, pak jde opravdu jen o ten sex. Nevím proč, ale mezi těmi dvěma slovy hned dokážu udělat rozdíl a umím to obhájit a vždy si budu stát za tím, že v milování a sexu je strááááášně moc rozdílů.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Hezký sex zaručí skvělý vztahFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Když to neklape v ložnici...

Můžu říct, že jsem nikdy nepřemýšlela, zda je milování pro mě důležité, ale postupem času a s přibývajícími lety to jinak vidíte než v těch 18. Ale pokud to prostě a jednoduše neklape v ložnici, pak je tu problém. Většina mužů ho ale řeší tím, že si najdou milenku a tím to zhaslo. A to je největší kámen úrazu. Většinou to končí velice bolestivě pro všechny zúčastněné. Proč? Protože si lidé neumějí o tom promluvit a být otevření.

Podle mě musí být otevřený vztah i v milování a pak je to bez problému. Skončí to buď, anebo....

Reklama

Související témata:

Načítám