Hlavní obsah

Domácí pohoda jako u moře

Foto: ALUKOV a.s.

Léto v pohodlí domova jako u moře na plážiFoto: ALUKOV a.s.

Vytvořte si doma pohodlí téměř jako u moře, třeba i s vlastní pláží. Že nevíte jak? Bazén zpravidla užíváte v létě a za slunečného počasí.

Článek

Pobyt u bazénu si ale můžete značně prodloužit výběrem vhodného zastřešení, stejně tak vytvoření pláže na vaší terase. Víme, jak důležité je pro vás pohodlné prostředí, hezký design, bezpečí domova. Proto vám nabídneme několik doporučení.

Foto: ALUKOV a.s.

Se zastřešenou terasou si budete užívat aktivit bez ohledu na počasíFoto: ALUKOV a.s.

Společnost ALUKOV, česká firma působící v oboru zastřešování 25 let, má dlouholeté zkušenosti a spolu s odbornými znalostmi je předpokladem dobré volby. Zastřešení se vyrábí ve fabrice poblíž Chrudimi a každoročně získává ocenění na domácích i zahraničních výstavách, coby garance kvality vůči svým zákazníkům. Každé zastřešení se vyrábí individuálně, nad bazén nebo terasu tedy padne doslova jako šité na míru.

Foto: ALUKOV a.s.

Podchozí zastřešení bazénů vám přinesou pohodlí jako u mořeFoto: ALUKOV a.s.

Absolutní novinkou společnosti ALUKOV je bazénové zastřešení Champion, které patří svou výškou mezi velmi oblíbená nízká zastřešení. Zastřešení se vyznačuje perfektním zpracováním, poctivými materiály a jednou úzkou vodicí kolejnicí. Náročnější uživatelé si mohou dopřát model eChampion, s elektrickým dálkově ovládaným posunem. Stisknutím dálkového ovladače zastřešení dle potřeby zavřete, nebo otevřete. Zastřešení disponuje, kromě perfektního designu, také dalšími důmyslnými inovacemi.

Foto: ALUKOV a.s.

Nízké zastřešení dá vyniknout domu i zahraděFoto: ALUKOV a.s.

Terasové zastřešení PERGOLA SKY vytvoří bioklimatické prostředí na vaší terase. Velkou předností je rozevíratelná střecha. Pomocí komínového efektu je nasáván čerstvý příjemný vzduch zvenku a ohřátý vzduch uniká otevřenou střechou. Kdykoli ji můžete uzavřít, a tím regulujete proud vzduchu. Navíc je zastřešení vybaveno nezávislým integrovaným stíněním a regulujete si tak sluneční paprsky, jak potřebujete. Modifikované zastřešení PERGOLA SKY SOLO je model, který je konstruován jako dokonalý solitér uprostřed vaší zahrady.

Foto: ALUKOV a.s.

Bioklimatická PERGOLA SKY dodá vašemu domu šmrncFoto: ALUKOV a.s.

A JDE TO I ONLINE, tak proč to nezkusit. Nejjednodušší cestou je navštívit webové stránky www.alukov.cz, nebo zavolat na telefonní číslo: 469 681 488. Profesionálně vám poradí a zkonzultují s vámi stavební připravenost. To vše v pohodlí domova. ALUKOV, DOTVÁŘÍME DOMOV…

Reklama

Načítám