Hlavní obsah

V manželství měli sex 5000krát. Chcete také?

Foto: Thinkstock

Dokonalý sex i s manželem? Můžete to zažít!Foto: Thinkstock

Reklama

Nejlepší sex vašeho života prožijete s... manželem! Tak přesně tohle tvrdí Athol Kay, blogger a autor knihy Učebnice sexuálního života ženatého muže. Sám je prý důkazem toho, že sex s manželkou je tím nejlepším, jaký můžete zažít – se svojí ženou se za 16 let milovali 5000krát! Kay teď radí mužům, jak být pro své ženy stále atraktivní!

Článek

Po dvou dětech a 16 letech manželství by se nikdo nemohl divit, kdyby Jennifer a Athol Kayovi dávali přednost spíše noci plné kvalitního spánku než žhavého sexu. Ovšem kromě dnů, kdy byl jeden nebo druhý nemocný, si tito manželé dopřávali některou z forem sexu každou noc od chvíle, kdy se vzali! Celkem to dává neuvěřitelných 5000 milování. Podrobnosti ze svého záviděníhodného – i když pro někoho možná spíše vyčerpávajícího – milostného života začal Athol sdílet nejprve se čtenáři svého blogu (často frustrovanými manžely), a teď už i knihy. Jeho heslo zní: Nejžhavější sex přichází, nikoli odchází spolu s manželstvím!

Muži, dbejte o sebe!

Atholova teorie zní celkem rozumně. Tvrdí, že muži mohou zachránit svá manželství, z nichž se vytratil sex, tím, že se pro své ženy učiní atraktivnějšími. Nikoli tím, že budou hledat vzrušení jinde. Krátce poté, co začal psát své rady na blog, Athol zjistil, že se mu velmi dobře daří ostatním mužům rozmlouvat cizoložství. Získal tolik fanoušků, že se nakonec rozhodl své návody sepsat do knihy.

Teorie tohoto ošetřovatele, který pochází z Nového Zélandu, ale s manželkou žije v Connecticutu, je směsicí poznatků evoluční psychologie a biologie, rad z romantických knížek, ženských magazínů a, ano, také několika postřehů z levných pornofilmů. Nejdůležitějším nástrojem jeho „nauky“ je takzvaný Mužský akční plán, který instruuje muže, jak mají při vylepšování manželského života postupovat. Tady jsou některé z jeho bodů:

Dva týdny nic? Tak to máte problém...

Jak poznat, že to ve vašem manželství po sexuální stránce moc neklape? Pokud byste to snad náhodou nedokázali odhalit sami, Athol Kay má pravidlo: „Jestliže uplynou dva týdny, aniž byste spolu spali a aniž byste měli jasně formulovaný důvod, který oba uznáváte, vaše manželství je ve vážných potížích,“ říká a hned dodává: „Dva týdny se totiž velmi snadno promění ve dva měsíce, pak dva roky... Když jste na dvou týdnech, opravdu byste si měli říct: A sakra, co se to tu děje?“

Zvláštní význam ve své soustavě rad Kay přikládá pravidelným vášnivým polibkům. Receptem na šťastné manželství je podle něj sex minimálně dvakrát týdně a desetisekundové vytrvalé polibky párkrát za den. Po čtyřech až pěti sekundách líbání se totiž podle něj v těle obou partnerů uvolňují hormony, které způsobí, že jsou k sobě více přitahováni.

„Ovšem muži také musí pochopit, že přitažlivost není kontrolovatelná. Mnoho manželů se doprošuje svých manželek, aby s nimi spaly. Námitky, že je bolí hlava nebo jsou unavené, jsou jen milosrdné lži. Ve skutečnosti to znamená, že ji nepřitahujete. Neměl byste se jí doprošovat, musíte sám sebe změnit tak, abyste pro ni byl atraktivnější. A taky musíte pochopit, že situace se časem nezlepší – nemůžete jen sedět a čekat, až se něco změní.“

Foto: Isifa

Může to být 5000. sex, ale může být stále skvělý!Foto: Isifa

Šťastně spolu už 16 let

Autor s potěšením přiznává, že to, co káže, také sám praktikuje. Deníku Daily Mail řekl: „Není to tak, že jsme se s manželkou rozhodli mít sex 5000krát. To až později, když jsme se ohlédli zpět, jsme si uvědomili, čeho se nám podařilo dosáhnout. Naše pravidlo zní: Místo toho, abychom chodili s důvody, proč mít sex, jsme museli přicházet s důvody, proč ho nemít.“

Manželé Kayovi se spolu ani po 16 letech nenudí. Jejich sexuální život je prý naopak stále lepší a lepší. S tím souhlasí i Atholova žena Jennifer, které kupodivu nevadí, že manžel sdílí detaily jejich intimního života s tisíci čtenáři.

„Jsem přesvědčena, že můj muž může mnoha lidem pomoci. A pokud mu k tomu pomohou příklady z našeho vlastního života, je to v pořádku. Jen u několika málo příspěvků jsem ho poprosila, aby trochu zmírnil některé opravdu šťavnaté detaily, které by mě donutily se červenat, a on v tomhle mé soukromí vždycky respektoval,“ vysvětluje.

Paní Kay navíc všechny manželovy zápisky čte ještě předtím, než je zveřejní – mimo jiné i proto, aby mu opravila gramatické chyby. A uznání se Athol Kay ke svému úžasu dočkal i od mnohých křesťanů, kteří ho chválí, že pomáhá propagovat manželství. „Příliš mnoho lidí vidí manželství jako cílovou pásku, ale přitom je to startovní lajna. Nemůžete jít a stěžovat si, že vás už nechce. Manželství jsou přece nekonečné námluvy!“

A co vy, jste spokojené se svým manželstvím stejně jako Athol a Jennifer Kayovi? A snesly byste, kdyby o vašem intimním životě psal manžel na internet? Napište nám své názory do diskuse!

Reklama

Související témata:

Načítám