Hlavní obsah

Dostanete ho! Na fotbal!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Pochopte fotbal, budete sexyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Hledáte chlapa a nevíte jak a kde? Nebo už ho máte, ale vidíte, jaké má ještě rezervy, že je na něm stále a evidentně co vylepšovat? Tak já vám poradím, jak to vyřešit. Že nerozumíte fotbalu ani hokeji? To lze napravit. Rozumný člověk se přece učí celý život!

Článek

Má kamarádka Táňa (35) nemá nouzi o muže. Zatímco se její svobodné a rozvedené vrstevnice zaplácávají make-upy a s obavami, zda tam ještě vůbec patří, chodí na lov do diskoték, Táňa si vezme adidasky, triko a kšiltovku a jde na fotbal, hokej nebo do sportbaru či do hospody s plátnem (tím, na které se promítají sportovní přenosy). Není to ale ta žena, která nepozná ofsajd, která si myslí, že pentle je jen ozdoba do vlasů a kasa je pouze v samoobsluze. Pak stačí, když tahle hezká sportovní blondýnka řekne při fotbalovém přenosu: „Teda pánové, jestli se do toho mančaftu nevrátí na důchod Méďa a neuzdraví se Rosa a jestli Baryho nenaučí trefit kasu aspoň z metru ani v tom Turecku a jestli se Ujfi nechá posílat na párek, místo aby to křídlo sestřelil, třeba i za žlutou, tak je teda, hoši, kvalifikace v háji."

Když Růža neukecá Stračenu...

Druhé pivo si už Táňa sama neplatí. A když fotbal vystřídá hokej, Táňa řekne: „Mám obavy, že jestli Růža neukecá Stračenu, tak ten Džegr bez toho helfra bude na mistrovství plonk." Věřte, že sportovní nanynka by v tomto prostředí neuspěla ani s mini a pěknými trojkami. Jenže Táňa zná. A už je zvaná k odborným konzultacím o sestavách na drahé panáky a už se na ní stojí fronta, zatímco její kamarádky na diskotéce jen smutně počumují, jak vzácní a žádoucí muži „od 35 výše" řádí výhradně a snad už napořád jen s dvacítkami.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Do společnosti mužů se dostanete snadnoFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Bodlo v lodičkách? Žasněte!

A když toho svého chlapa máte? Fanouškovská podpora partnerky je něco, při čem muži roztají a vrátí vám to i s úroky. Přejte si cokoli! Vím, že to tak funguje. Že o to ten váš stojí, poznáte tak, že se doma při sledování nějakého přenosu prostě občas neudrží a povolá vás od žehlení k opakovanému záběru: „Hele, to se pojď podívat, je to možný? To bys dala ty bodlem a v lodičkách! Levačkou! Von si sám sobě dřív ukopne řepu než by trefil balon! A víš, kolik v tý Itálii bere?" A máte šanci.

Co musíte vědět

Když se s ním dokoukáte, dozvíte se, nejen kolik kdo bere (zde nedoporučuji srovnávat s platem toho „vašeho"!), ale i co je malé a velké vápno, postavení mimo hru neboli ofsajd (pro dámy nejtěžší disciplína), šlapák, housle, zeď, standardka, skluz, šajtle, placírka, stoper, forvard, štulpna, ulička, libero, presink, osvojíte si zkrátka mnoho nových užitečných pojmů. Třeba že když někomu dáte při fotbalu či hokeji tělo, nemusíte být ještě lehká holka, a když někoho pošlete na párek, neposíláte ho ke stánku s uzeninou. To vám ale ten váš ochotně vysvětlí, jen se ho pěkně zeptejte, co to znamená!

Když jdeme s mojí Jezinou na fotbal, vždycky mne to něco stojí, a to nemyslím jen vstupenky, klobásku nebo pivo. Ale je to moc fajn. Nedávno jsme při fotbalovém přenosu v jedné velké hospodě napočítali 86 mužů a 54 žen. Tak vlastně neříkám nic extra nového a musím to rychle už dopsat, než se to dočista otočí, a já pak budu psát mužům, že si slečnu či paní nejlépe najdou na fotbalovém stadionu nebo v hospodě s plátnem... Co vy na to?

Reklama

Související témata:

Načítám