Hlavní obsah

Drážděte ho! Pomalu a smyslně.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Partnera laskejte na nejrůznějších místechFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejenom penis si na mužském těle zaslouží pozornost. Která další místa se hlásí o slovo a touží po rozmazlování? Vezměme to od jeho hlavy!

Článek

První známkou vzrušení mužského těla je erekce - ztopoření. (Cévy odvádějící krev z dutin tří houbovitých těles v penisu se stáhnou. Krev tak neodtéká a hromadí se uvnitř pyje, který prozrazuje svoji touhu ztopořením se.) Tento proces se aktivuje byť jen myšlením na pohlavní styk nebo mluvením o něm. Takže se dá říci, že erekce vlastně není žádná věda. Stačí, když žena svého milence hladí a laská, cucá a saje jeho pyj (způsob jeden z nejúčinnější při honbě za napřímením) a dráždí ho svým hlasem, smyslnými slůvky a horkým dechem na jeho krku. Ale...

Stimulace nejen rukama

Milenka, jež má představivost čili kreativita jí není cizí, dráždí muže pomocí prsou, rtů, vlasů, jazyka i na dalších erotogenních oblastech než na středobodu vesmíru - penisu. Jasně, zaměří-li se žena na něj a bude ho opečovávat, pořádně tím muže vzruší, avšak čas věnovaný dráždění jeho citlivých oblastí taktéž sklidí své ovoce - milenec bude v sedmém nebi. Kde se ale hlavní mužské erotogenní zóny nachází, když ne jen v kalhotách?

Uši

Na tuto část těla je citlivých hodně mužů. Jedná se o jednu z erotogenních oblastí, kterou mají obě pohlaví společné. Líbání na ucho, jemné olizování, sání, zasouvání jazyka dovnitř nebo dotyky tak jemné jako pohyb motýlích křídel vzrušují, ale je třeba to pochopitelně vyzkoušet, neboť ne každému to může být příjemné.

Vlasy

Kdo by to řekl, že pohrávání si s vlasy může být pro muže vzrušující? Je to ale pravda! Nejen ženám dělá dobře pozornost o jejich kadeře. Takže co s nimi? Prohrabovat prsty a hladit, popřípadě cucat. A pokud má milenec pleš? Přidejte polibek na lysinku!

Adamovo jablko

Zajímavě citlivá oblast se nachází v úhlu mezi čelistí a bradou. Toto vnímavé místo má rádo líbání a tření „obličeje o obličej". Při troše umu je to opravdu příjemné a obvykle muži dokáží ocenit pozornost věnovanou tomuto zdánlivě nevinnému místečku.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Uši jsou známá erotogenní oblastFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Prsní bradavky

Tolik diskutabilní oblast! Mužské bradavky jsou citlivé stejně jako ženské. Nebo ne? Tak říkajíc kus od kusu se to liší. Jeden žádá, aby byly hlazeny a líbány, se druhým jakákoliv jejich stimulace ani nehne. Zase platí: Vyzkoušet a zjistit!

Nohy

Na ty se často zapomíná. Přitom takové cucání a sání palců nebo masáž jednotlivých prstů je přeci příjemný, uklidňující a pečující proces, se kterým se nic nezkazí. Pokud by někomu bylo nepříjemné dotýkat se ústy nohou, může si z jejich hýčkání udělat hostinu - polít něčím chutným (čokoláda, šlehačka...).

Zadek

Místo, které je bohatě zásobeno mnoha nervovými zakončeními. Jak laskání ústy nebo hnětení rukama s roztaženými prsty dokáží přivolat tu správnou vzrušující atmosféru. Při líbání ale pozor na přenos infekce z okolí řitního otvoru.

Mužům se opravdu líbí, když jim jejich partnerka erotogenní oblasti masíruje. Základem je mít ruce dostatečně mastné, k čemuž bohatě postačí dětský olej. Moc nestojí a svůj účel splní dokonale. Každopádně je dobré optat se muže na jeho přání a nepřekypovat přílišnou cudností a zábranami něco z požadovaného vyzkoušet. Kořením sexu je přeci změna.

Reklama

Načítám