Hlavní obsah

Důvody, proč chtít pod stromeček legíny

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou zatracované i milované, ale rozhodně už nepatří jen do letního šatníku -náctiletých. Nechte se překvapit několika důvody, které vrátí legíny do vašeho hledáčku.

Článek

Legíny musíte umět nosit, to vám potvrdí nejen ostřílené stylistky, avšak prakticky každý, kdo má špetku estetického cítění. Nadešel nejvyšší čas jednou provždy napravit jejich špatnou reputaci. Tyhle trendy hřejivé kousky si to totiž vážně zaslouží!

Zateplené legíny Gabi jsou na leginy.cz nejoblíbenější

1. Jejich nošení není věda

Tuna módních pravidel dokáže být pořádně otravná. U legín stačí mít na paměti pouze jediné, jako plnohodnotnou náhradu kalhot musíte vybrat ty správné. A jaké to jsou? Outfit můžete založit na legínách s riflovým či koženým vzhledem, ostatní typy je vždy vhodné kombinovat s delším svrškem, který by měl v ideálním případě sahat až pod zadek.

Kožené legíny Ester poutají pozornost

2. Ani baculky nemusí mít strach

Myslíte si, že vám budou legíny slušet, jen pokud máte nohy supermodelky? Jste na omylu, legíny z kvalitního materiálu umí bravurně skrýt menší nedostatky v podobě pomerančové kůže a popraskaných žilek. Oblékněte si třeba zateplené jednobarevné push-up legíny ke krátké sukni a vyrazte do zasněžených ulic.

S tvarovacími legínami Livia můžete vyjít i do zasněžených ulic

3. Zima je ideální období

Zmínka o zasněžených ulicích je rozhodně na místě. V době, kdy musíte nosit několik vrstev neforemného oblečení, jsou dámské legíny sexy zpestřením oděvu. Obzvlášť zajímavou volbou jsou zimní norské legíny s nezaměnitelným vzorem. Zimou v nich rozhodně trpět nebudete a okolí ukážete, že mírná dávka provokace vám není cizí.

Na leginy.cz najdete celou řadu hřejivých norských legín

4. Patří i na společenskou akci

Plesová sezona je často přehlídkou „šlehačkových“ šatů a šifonových kreací bez náznaku vkusu. Přitom změna je tak snadná! Značkové legíny černé barvy pasují ke kratším šatům bez ztráty hvězdičky. Ale pozor, vínovým odstínům svršku odzvonilo! Stačí se jim vyhnout, a máte vyhráno. Elegantní kombinace se hodí nejen na společenské akce, ale i na neformální večírky. O všem rozhodují pouze další doplňky. Obavy z kontrastu látek nechte za hlavou, dlouhé legíny jsou v tomto případě opravdu univerzálním řešením.

5. Trefa pod vánoční stromeček

Na www.leginy.cz najdete tak širokou nabídku, že si snadno vyberete ty nejkrásnější legíny přesně pro vás. V přehledné tabulce velikostí se snadno vyznáte a vždy máte jistotu, že vámi vybraný kousek je skladem. Přemýšlíte-li o nějakém módním dárku, ať už pro sebe či blízké, jsou legíny trefa do černého, což je ostatně i poslední důvod, proč je chtít letos pod stromeček.

Pustíte si legíny do zimního šatníku?

Reklama

Související témata:

Načítám