Hlavní obsah

Dvojitá péče o prádlo s umělou inteligencí od LG

Foto: LG

Praní s párou spolehlivě likviduje škodlivé bakterie a roztoče a významně přispívá k zdravějšímu životuFoto: LG

V dnešní době je už pračka přirozenou součástí snad každé domácnosti. Původně byla určená především k jednomu jedinému účelu – vyprat vaše oblečení. Co když to jde ještě lépe?

Článek

LG přichází s unikátním modelem předem plněné pračky obohaceným o novou technologii umělé inteligence AI DD™ se strojovým učením. Co to znamená v praxi? Že vaše prádlo dostane důkladnou, ale zároveň účinnou péči. Technologie za vás totiž určí objem a vlastnosti jednotlivých pracích várek. Tím se minimalizuje šance poškození jakékoli látky a vaše oblečení je v těch nejlepších „rukách“.

Foto: LG

Chytrá pračka LG se postará o vaše prádlo šetrněji díky senzorům jemnosti látekFoto: LG

Dokonale čisté za 39 minut

Technologie TurboWash™ 360° dokáže zkrátit čas praní až na pouhých 39 minut. Vám tak zbyde více času pro příjemnější aktivity, jako jsou třeba kávové dýchánky nebo prostě jen užívání si příjemných chvilek v rodinném kruhu. Dokáže však v tak krátkém čase vyprat prádlo perfektně? Bezpochyby. Kouzlo spočívá ve vybavení tryskami uvnitř bubnu pračky, které rozprašují směs vody a pracího prostředku ve čtyřech různých směrech. Pokud nejste fanoušek zdlouhavého žehlení, potěší vás i (funkce) technologie Steam+™, která odstraňuje až 30 % nežádoucích záhybů (už při samotném praní) díky páře. Kromě toho neutralizuje až 99,9 % alergenů, což je přínosem nejen pro alergiky.

Foto: LG

Nové pračky a sušičky LG si umějí bezdrátově předat informaci o posledním programuFoto: LG

Chytré párování

Další usnadnění domácích prací přichází v podobě LG setu pračky a sušičky. Sušička získá informace z pračky přes wi-fi a automaticky nastaví optimální cyklus sušení v návaznosti na poslední cyklus praní. Stačí jen stisknout start. Díky tomuto šikovnému LG setu zkrátka získáte další úsporu své energie a času.

A jak tomu u značky LG bývá, nechybí ani vyladěný a luxusní design, který sluší snad každé domácnosti. Navíc oceníte dvířka z tvrzeného skla a nerezové lopatky bubnu. LG svému novému produktu věří natolik, že poskytuje na motor dokonce až 10letou záruku. Neztrácejte tedy čas praním a místo toho si užívejte svůj život na maximum.

Více o nových pračkách a sušičkách se dozvíte zde.

Foto: LG

Lopatky bubnu jsou nově z antibakteriální nerezové oceliFoto: LG

Reklama

Načítám