Hlavní obsah

Editorial: Do smrti zbývá 14 tisíc dnů. Jak s nimi naložit?

Foto: Greta Blumajerová

Tento měsíc v Proženy.cz přivítáme další posiluFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oslavila jste čtyřicítku? Tak pak vám do konce života zbývá zhruba 14 tisíc dnů. Už jste přemýšlela o tom, jak s nimi naložíte?

Článek

Ve čtyřiceti už člověk spoustu věcí ví. O svých schopnostech, ambicích, o svém nadání. O mužích, přátelství, štěstí, náhodách. O výchově, rodičovství, světě i lidech v něm. O trápení, neúspěších, naději i odhodlání. Ale pořád ještě zbývá dost těch, o nichž tuší jen to, že je má pořád před sebou.

Čtyřicítka je přelomový věk, který vás donutí ohlédnout se zpátky, bilancovat, formulovat, případně rovnou přehodnotit plány a strategie toho, jak chcete naložit s tou druhou půlkou života. A právě to jsou témata, kterým se bude věnovat naše nová kolegyně Simona Votyová. Její sloupky se budou jmenovat 14 tisíc dnů do smrti a na stránkách ProŽeny.cz je najdete každou druhou středu (tu první se můžete těšit na Kláru Vytiskovou a její modely).

Foto: Jakub Jurdič

Sloupky Simony Votyové u nás najdete každou druhou středuFoto: Jakub Jurdič

Simona v nich bude psát o tom, jak oněch 14 tisíc dnů využít co nejlépe. A píše opravdu hezky. Její styl mě zaujal na první dobrou. Doufám, že osloví i vás. Ty z vás, kterým čtyřicet už bylo, ty, kterým teprve bude, i ty, které prostě jen baví číst názory ženy, která už v životě leccos zažila a dokáže o ženském světě poutavě psát. První Simonin sloupek vyjde už tuto středu, tak ho neprošvihněte! :).

Přeji Vám úspěšný týden

Reklama

Načítám