Hlavní obsah

Editorial: O kvalitním jídle i diskusích

Foto: Greta Blumajerová

Kvalita potravin je vaším oblíbeným tématem. Věnujeme se mu i tento týdenFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Rozebírat kvalitu potravin baví vás i nás. Tento týden jsme se na to, co jíme, podívali z trošku jiného úhlu. Rukama nám prošla mrazená zelenina, hotovky z hospody i „sekačky“ ze supermarketu.

Článek

Kolegyně Renata se tentokrát zaměřila na mrazené zeleninové směsi. Zajímalo ji, jestli se po rozmrazení alespoň částečně podobají obrázku, kterým výrobce vyšperkoval obal. Chtěla vědět i to, jestli poměr zeleniny skutečně odpovídá složení, jež výrobce deklaruje, zda jsou všechny kousky poživatelné, nebo část z nich poputuje rovnou do koše. Výsledek si můžete přečíst už dnes odpoledne.

Foto: Marie Bartošová

Náš módní tým se tentokrát zaměřil na to, jak dostat do jarního šatníku sportovní prvky. Jak se jim to povedlo, se dozvíte už zítra!Foto: Marie Bartošová

Zítřejší test by zase neměli opominout milovníci tradičních českých hotovek. Ukážeme vám totiž, kolik tuku zkonzumujete při pojídání svého oblíbeného pokrmu. A rozhodně to budou zajímavé počty. Ve středu si zase můžete přečíst, jak kvalitní jsou sekané, které koupíte v supermarketech. Zhodnotily je pro vás Jana Ch. a naše odbornice na značení potravin Veronika Křepelková.

Foto: Marie Bartošová

Při focení tentokrát asistovala i kočka fotografky Marušky. Asi se jí volba stylistky opravdu líbila:-)Foto: Marie Bartošová

Snad vás potěší i dvě novinky, které spustíme tento týden. První se týká diskusí, v nichž jsme zřetelněji oddělili příspěvky a reakce na ně. Hlavní komentář jsme zvýraznili barvou, reakce na něj jsme pak posunuli mírně vpravo. Orientaci vám ulehčí i vodicí linky. Druhá změna se týká fotogalerií – nově najdete popisky i u fotografií zařazených pouze ve fotogalerii.

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Související témata:

Načítám