Hlavní obsah

Editorial: Dost bylo modelek v plavkách. Svlékli jsme vás!

Foto: Jakub Jurdič

Léto se vrátilo, přišel čas svlékání. Do plavek!Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi se shodneme na tom, že mnohé ženy nemají postavu modelky. Ne snad, že by nebyly hezké, ale mají třeba větší či menší prsa, výraznější boky, nižší vzrůst. A přesně takové jsme pro vás svlékli. Do plavek!

Článek

Už když pro vás na začátku června kolegyně Jana F. psala podrobný návod k tomu, jak si na léto vybrat dobře padnoucí plavky podle postavy, věděli jsme, že je to pořád málo. A tak jsme vás, čtenářky, na našem Facebooku i v článcích vyzvali, abyste společně s námi převedly tenhle manuál do praxe. Základním požadavkem bylo „nemít postavu modelky“.

Minulý čtvrtek nastal „Den D“. Na značky se připravily vizážistky, stylistka Mariya, fotografka Greta a pět z vás. Dorazily jak mladá děvčata, tak i zralejší ženy. Třeba té, obdařené poprsím velikosti I, bylo 49 let. Nechyběly ale ani zástupkyně menších hrudníků či nižší postavy. A konečně – jedna z vás měla velikost 46. Zkrátka skutečné ženy, z masa a kostí, které běžně vídáte na ulicích nebo v práci. A které při pohledu do zrcadla napadají totožné myšlenky jako vás.

Na výsledek focení se můžete těšit už tuto středu. Ale než vám těch pět statečných svěřím, chtěl bych o něco poprosit. Když budete článek číst, představte si, že v plavkách samy stojíte uprostřed obrovského stadionu a kolem vás je na sto tisíc diváků s dalekohledy a zkoumají každičký záhyb na vašem těle. Já bych se zhroutil, rozbrečel a utekl. Vlastně bych tam ani nedokázal přijít. Tyto ženy ale sebraly odvahu a celé Česko je teď uvidí. Jen tak. Zaslouží si obdiv, ne lynčování.

A pokud alespoň jedna z vás na základě středečního článku zajde do obchodu, vybere si plavky, které jí padnou, a bude se v nich cítit dobře, bude mít článek smysl. Přesně proto to totiž pro vás děláme.

Krásné léto!

Reklama

Načítám