Hlavní obsah

Editorial: Hubneme a fotíme jako o život!

Foto: Marie Bartošová

Máte rády army styl? Tento týden se můžete těšit na několik stylingů, které jsme pro vás nafotili!Foto: Marie Bartošová

Reklama

Milé čtenářky a čtenáři, stačí jediný pohled z okna a je jasné, že léto to letos definitivně zabalilo. Pro část žen je to signál, aby po několika prolenošených měsících stanuly tváří v tvář realitě.

Článek

Před létem jste cvičily jako divé, hlídaly si, co jíte, abyste se v plavkách cítily co možná nejlépe? Jenže pak přišly letní grilovačky, místo výletů do tělocvičny jste daly přednost povalování se na koupalištích a veškerá dřina vzala za své? Pak už jistě tušíte, co vás teď čeká – návrat k tvrdému režimu!

I hubnutí má své „sezony“. Ta první je po Vánocích. Asi nemusím vysvětlovat, proč. A ta druhá právě začíná. Ženy, které přes léto zlenivěly, i ty, které letos do plavek opět zhubnout nestihly, vždy po prázdninách zaplaví tělocvičny a dřou jako koně.

Ani my v redakci nejsme výjimkou. Ale protože naše filozofie velí, abychom se snažily prosazovat (samy na sobě i na vás:-)) zdravý životní styl, který není závislý na žádné sezoně, a protože tu máme Blanku, která všechny odpadlíky podrobuje nemilosrdné kritice:-), vzaly jsme to od podlahy. Nebo lépe řečeno – tři z vás to vezmou od podlahy.

Foto: Marie Bartošová

Tyto tři statečné ženy s námi budou tři měsíce hubnout. A my jim fandíme!Foto: Marie Bartošová

Třem vybraným výherkyním naší soutěže se teď splní sen. Tedy pokud v sobě najdou sílu a odhodlání k tvrdé práci. Tři čtenářky si vzali do parády naši špičkoví trenéři – legenda české fitness scény Vašek Krejčík, sprinter Pavel Maslák a trenér celebrit Radek Mirovský. Celé tři měsíce budou tyto statečné ženy měnit svůj životní styl, aby dosáhly vytoužených cílů – shodily nadbytečná kila, zpevnily si tělo a cítily se lépe. Všichni v redakci jim držíme palce, aby to zvládly! A kdyby přece jen zaváhaly – pořád je tu Blanka. Však ona už se o to postará:-).

Fotili jsme, vařili, točili...

V případě, že patříte k těm šťastným, jejichž životní styl je bez chybičky i mimo „sezonu“, určitě si tento týden nenechte ujít naše další články – Michal pekl sladkosti s marcipánem, Janča Finferlová vám ukáže, jak vypadá móda s army prvky v elegantnějším provedení, v souboji jídel se tentokrát utkaly Blanka a Jana F. (na programu byly bramborové dobroty) a ve videu, které jsme věnovali vtipným svačinkám pro děti, se hlavní role ujala dcerka Páji Drlíkové Nela.

Foto: Greta Blumajerová

Michal: Upekl jsem to fakt skvěle. Nekecám!Foto: Greta Blumajerová

V tomto týdnu pro vás chystáme i zajímavé soutěže. Najdete je ZDE. V oblíbeném Seznam Tipu se pak můžete těšit například na zlevněné předplatné časopisu Svět obrazem, sadu náhrdelníku a náušnic z chirurgické oceli nebo na wellness pobyt pro dva v Luhačovicích. Všechny probíhající slevy najdete ZDE.

Přeji vám příjemné babí léto!

Reklama

Načítám