Hlavní obsah

Editorial: Jídlo? Až na prvním místě!

Foto: Greta Blumajerová

V redakční kuchyni zažíváme velké střídání stráží :-)Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Rubrika vaření patří na ProŽenách k nejdůležitějším. Nejen, že je populární u vás, čtenářů, ale trochu sobecky má i v redakci velmi výsadní postavení.

Článek

Móda nás baví a práci našeho módního týmu a fotografů tu probíráme s velkým nadšením. Podobně bouřlivé debaty vyvolávají i různé články z rubriky sex a vztahy (rozhodně doporučuji odpolední článek o pánském erotickém prádle!!! :-)), zdraví nebo třeba Renatiny testy. Ovšem vaření má jednu nepopiratelnou výhodu – obsah této rubriky se pravidelně zhmotňuje v naší redakční kuchyni. A jistě uznáte, že taková bábovka, koláč nebo rovnou celý oběd potěší. A právě v této sekci teď dochází ke změně.

Foto: Jakub Jurdič

Jana Ch. (vpravo) odchází, Klárka přichází!Foto: Jakub Jurdič

Janu Ch. jste v našich článcích potkávali dlouhé tři roky. Určitě ji máte spojenou s řadou skvělých jídel, stejně jako my. Většina z nich byla tak lahodná, že jsme Janče dokonce soustavně odpouštěli i to, že opravdu hodně šetří solí :-). Teď nás Jana opouští. Přeju jí za celou redakci hodně štěstí v novém působišti, a zároveň bych mezi námi chtěla přivítat Klárku. Myslím, že Janu důstojně zastoupí. Vlastně to vím jistě, protože jsem minulý týden ochutnala dvě ze tří omáček na masa, které vařila. Ochutnala bych i třetí, ale v žaludku mi nezbyl už ani milimetr místa!

Snad vás bude Klářino vaření bavit :-).

Přeji vám úspěšný týden!

Reklama

Související témata:

Načítám