Hlavní obsah

Editorial: Díky našim modelkám. Jsou obdivuhodné!

Foto: Greta Blumajerová

Nechávají se od nás přestrojovat, týrat v tělocvičnách i rozmazlovat, a za to jim patří náš dík. Komu? Našim odvážným modelkám!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Máme v redakci šikovné redaktorky, fotografky i krutopřísné editorky a korektorky :-). Přesto bychom byli nahraní, kdybychom neměli vás – naše modelky!

Článek

Neznám moc lidí, kteří by se rádi nechávali fotit. V redakci má pozitivní vztah ke kameře snad jen Michal, jehož „fotoúsměv" je už skoro legendární :-). My ostatní máme pocit, že na fotkách vypadáme tlustě, nehezky, neumíme se tvářit a sluší nám to asi tak v jednom procentu případů. Ani já nejsem výjimka – jsem v tomto případě druhý největší brblal v redakci (překonává mě jen Jana F.:-)).

Proto vždycky s respektem smeknu, když vidím všechny ty odvážné ženy a dívky, které nám pomáhají vytvářet pro vás články a videoreportáže. Ochotně mrznou v ulicích a zkoušejí pro vás nové módní trendy. Nebojí se ukázat se nenamalované a neučesané, aby vám ukázaly, jak zkušení kadeřníci a vizážisté dokážou člověka proměnit. Pořád dokola předvádějí cviky, dokud kameraman nemá dost natočeného materiálu, abychom vám mohli nabídnout další sportovní video. Anebo se nebojí hubnout v přímém přenosu, i když to obnáší nechat se fotit v prádle. Ruku na srdce – já bych tolik odvahy neměla.

Foto: Marie Bartošová

Maruška Bartošová je jako většina fotografů – ostatní přemlouvá, aby hezky pózovali, a sama se vyfotí tak maximálně... v kočce!:-)Foto: Marie Bartošová

A právě těmto našim čtenářkám bych chtěla na sklonku roku poděkovat – protože bez nich bychom nemohli dělat ProŽeny.cz tak, jak bychom chtěli. Jsem ráda, že je takových odvážných žen mezi vámi tolik. Jednou z nich je ostatně i Martina, kterou můžete vidět v dnešní party proměně – článek vychází ve 12 hodin.

Foto: Greta Blumajerová

Jak dopadl redakční souboj vánoček, zjistíte už zítra!Foto: Greta Blumajerová

A protože Vánoce se blíží, nenechte si ujít ani další várku tipů na dárky a cukroví, které pro vás tento týden chystáme, případně se zapojte do naší velké vánoční soutěže!

Přeji vám hezký týden!

Děkujeme průhonickému showroomu s nábytkem DECOLAND za poskytnutí prostoru k focení.

Vizáž: Dáša Kopecká (MA-DA Make-up Network)

Reklama

Související témata:

Načítám