Hlavní obsah

Editorial: Štve vás počasí? Zlepšete si náladu!

Foto: Greta Blumajerová

Blbé počasí? Tak pojďte soutěžit!Foto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohled z okna v posledních týdnech moc důvodů k radosti nedává, a tak jsme se rozhodli, že se vám pokusíme zvednout náladu jinak – soutěžemi o skvělé ceny!

Článek

Tento týden pro vás máme hned dvě. Pokud máte rádi muziku americké kapely Bon Jovi, zbystřete. Už ve středu odstartuje soutěž, v níž můžete vyhrát lístky na jejich pražský koncert! Ve hře budou dva exkluzivní Diamond Circle VIP balíčky v hodnotě 18 000 korun, dalších pět výherců pak získá dvě klasické vstupenky, z nichž každá je v hodnotě 1590 korun!

Foto: Jakub Jurdič

V dnešním článku se můžete inspirovat, jak pomocí doplňků z jedněch šatů vykouzlit skvělý outfit na den i na večírekFoto: Jakub Jurdič

Kromě fanoušků rockerů seskupených kolem charismatického Jona Bon Joviho by ale tento týden měli být ve střehu i nadšené kuchařky a kuchaři! Naše druhá soutěž se totiž týká rubriky Vaše recepty. Ty z vás, kteří nám během června pošlou svůj recept (tlačítko pro přidání najdete ZDE), zařadíme do soutěže o skvělé ceny od firmy ETA!

Foto: Greta Blumajerová

Chcete náš krásný šátek, který navrhl Jakub Polanka? Pak se – stejně jako naše čtenářka Sára – přihlaste do našeho souboje receptů!Foto: Greta Blumajerová

Z došlých receptů vybereme deset nejlepších a jejich autorky či autory odměníme! Vyhrát můžete například víceúčelový kuchyňský robot ETA Gross s mixérem, víceúčelovou pečicí pánev, kamenný a litinový gril Vital, ruční šlehače ETA Promise, tyčové mixéry ETA Fisso nebo ruční mixéry ETA Masha (fotografie všech cen najdete ve fotogalerii). Pokud už tedy přemýšlíte, co uvaříte, vězte, že soutěž trvá do konce června!

Přeji vám úspěšný týden!

Související témata:

Načítám