Hlavní obsah

Editorial: Takhle vidí ženy muže. A nezůstala na nich nit suchá!

Foto: Greta Blumajerová

V čem se podle vás muži od žen nejvíc liší? Tedy když pomineme ty zjevné záležitosti :-)Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když jsem dočetla dnešní článek o tom, jak funguje mužské tělo, nadhodila jsem v redakci jedno téma. A strhla se poměrně zajímavá diskuse. Jak asi tušíte, jejím námětem bylo, čím vším se ještě chlapi liší.

Článek

Jen jsem dořekla otázku, začaly zprava zleva svištět odpovědi. „Já ti řeknu, čím se chlapi liší,“ ujala se slova editorka Jana, která zrovna řeší přenosnou ledničku do auta, nezbytnou to součást výpravy do Chorvatska. „Ledničku jsem sehnala a napsala drahé polovičce, že se do ní dávají takové ty zmraženiny. Odpověď zněla: Áha, to bude Peltierův článek. Tak v tomhle se liší. Jsou hrozně techničtí.“

Foto: Greta Blumajerová

Přes všechny výhrady k mužům máme v redakci Michala rády :-) Tedy samozřejmě pokud se před námi nesnaží zatajit výsledky svého kuchařského umu!Foto: Greta Blumajerová

To samozřejmě zdaleka není všechno. Kromě toho, že žijí ve světě protkaném technickými termíny, zákony a definicemi, o nichž většina žen nechce ani slyšet, tu máme i další rozdíly. Muži nemluví. Neplánují. Jsou to drbny. Jsou nesoudní. Jsou jednodušší – zajímají je jen kraviny. Jsou kritičtí, ovšem nikoli sami k sobě. Mají se hrozně rádi. Na ženský jsou hrozně nároční, a přitom sami vypadají hrozně. Vůbec o sebe nedbají. A jsou to strašní sobci – přemýšlejí jen o svých důvodech.

Foto: Jakub Jurdič

A Dianu, tu přímo milujeme! Vždycky, když s Jančou Chmelíkovou obsadí redakční kuchyni, je to kulinářský svátekFoto: Jakub Jurdič

Diskuse gradovala. „Muži přemýšlejí jinak,“ pronesla jedna kolegyně, načež od vedlejšího stolu přiletěla rychlá reakce: „Oni nepřemýšlejí!“ „Miminko, které se nepovedlo, je chlapeček!“ rozčísla to další reakce.

Když se kolegyně vymluvily, začaly být o fous smířlivější. „Jediný, co je na chlapech hezký, je, že mají rádi nás,“ tak zněl jeden ze závěrů. A pak už to bylo lepší – při troše snahy bych dala dohromady i pár pozitivních hodnocení :-).

Foto: Marie Bartošová

I o čtenářky, které nám dělají modelky, se tu hezky staráme. Zítra se dočtete, jak vizážista Lukáš Beran naučil Alex módní nahé líčeníFoto: Marie Bartošová

Když na to tak koukám, můžete tenhle editorial brát jako protiváhu článků Josefa Hausmanna :-). Anebo jako důkaz toho, že i když se muži a ženy liší fakt skoro ve všem, je to jedině dobře. Protože to životu dodává napětí, bez kterého by to byla nuda. Takhle aspoň máme o čem psát a nad čím se zasmát. A ten dnešní článek Lucky Maixnerové vám vřele doporučuju, je opravdu poučný! :-)

Přeji vám příjemný týden!

Reklama

Načítám