Hlavní obsah

Méně známé romantické polohy pro letní čas

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je plné flirtu, romantiky i něžného milování. Vlastně patří k ideálním obdobím pro posílení lásky a náklonnosti. Také si ho toužíte maximálně užít? Pak se opřete o zeď nebo využijte okraj zahradní lavice. Nebudete chtít nic jiného!

Článek

Zkoumání nových, něžných milostných pozic může být skvělý způsob, jak vztahu dodat špetku romantiky navíc a posílit pouto mezi vámi. Jestli se držíte důvěrně známého misionáře a vyhovuje vám, není na tom nic špatného. Výzkumy ale ukazují, že občasné vybočení z rutiny udržuje jiskru. Tak zapalte svíčky, nechte rozzářit solární světla na balkoně nebo na terase a prohlubte intimitu s těmito pěti úžasnými sexuálními pozicemi.

1. Lotosový květ

Ve staroindickém sexuálním průvodci Kámasútře se této pozici říká lotosový květ. Pravděpodobně ji znáte z jógy – je to sed vhodný pro provádění meditace. Tady to u něj jen začíná. Převedeno do světa erotiky, partner si sedne do tureckého sedu, vy na něj nasednete a obejmete mu nohama boky. Jedná se o podceňovanou polohu, která nabízí velmi hluboké proniknutí. Napomáhá tolik potřebnému zklidnění a odplavení stresu a zároveň nahrává dosažení orgasmu. Pohyby jsou většinou na vás, řídíte tedy celý svět!

2. Magická hora

Sedněte si na podložku, pokrčte nohy a opřete se o ruce za zády. To samé udělá i váš milenec. V těsné blízkosti vás pozice magické hory donutí přehodit si přes sebe nohy, přičemž si stále hledíte do očí. Uvedená pozice je vhodná nejen pro penetraci, ale i společnou masturbaci a dráždění erotickými pomůckami nebo rukama. V extra horkém počasí si připravte kostku ledu nebo chladivý lubrikační gel. Jistě oceníte třeba mátový, který vyvolává jemný pocit mrazení a zvyšuje prožitek u obou partnerů.

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Užijte si jemné letní milování s romantickou atmosférouFoto: BGStock72, Shutterstock.com

3. Nirvána

Jedna poloha, která nabízí úplně všechno. To je nirvána. Milenec si sedne na okraj gauče, na židli, do křesla nebo na zahradní lavici... Vy se k němu otočte zády a uvelebte se mu v klíně. Jeho ústa se dotýkají vaší citlivé šíje a má plný přístup k rozkroku i ňadrům a může vám šeptat sladká slovíčka. Prostě kompletní menu. Navíc počítejte s tím, že ve správném úhlu vám milencovo přirození slastně polechtá mytický bod G.

4. Dveře

I vestoje se dají prožít neuvěřitelné věci! Bokem se opřete o dveře a tu nohu, která se jich dotýká, zvedněte,  pokrčte v koleni a přehoďte ji přes kliku. Klín pak vytočte směrem k milenci, ať má lepší přístup. Hned poté, co se k vám partner přiblíží, ho obejměte okolo ramen, získáte tak lepší stabilitu. Pozice je to nesmírně snadná, a i když se na první pohled zdá nepohodlná až trochu trapná, ve skutečnosti vás velmi mile překvapí. Když si přivyknete, zjistíte, že bývá neuvěřitelně vášnivá a romantická. Jedinou nevýhodou je, že pokud je milenec menší tělesné výšky, bude muset na něčem stát – třeba na bytelném (!) taburetu.

5. Sudy

Ležíte na boku, čelem k sobě, on se podpírá o loket, vy omotáte svoje nohy okolo jeho pasu a rukama ho chytíte za krkem. Jistě si všimnete, že se v této pozici dají válet sudy. Ano, ty, které znáte z dětství a u kterých je nesmírná legrace. Jděte do nich, společně se přetočte směrem k většímu pohodlí, tedy tak, aby vám milenec svojí vahou nepřiškrtil spodní nohu. Stačí lehce, o pár centimetrů, vzpomeňte si na misionáře, kdy je on úplně nahoře. Tady se však jedná jen o náznak. Poloha je oddechová, nenáročná, ideální pro teplé letní dny. Hloubka průniku? Větší, a to za doprovodu silného dráždění klitorisu a pochopitelně také polibků. Nezapomeňte, že se většina mužů přímo rozplývá, když jim milenka saje ušní boltce. Zkuste to, třeba se dočkáte pochvalného a uspokojivého zamručení.

Reklama

Načítám