Hlavní obsah

Erotické oblečky: Vyberte si!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Rozpalte partnera něčím novýmFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Sex znamená vášeň a zábavu! Ale pozor! I z oblíbené činnosti se může stát nuda. Jak tomu zabránit? Nebojte se experimentů a překvapení! Napadlo vás třeba vyzkoušet erotický obleček? Milovala jste se někdy v kostýmu? Že ne? Tak na nic nečekejte a vyražte na nákupy!

Článek

Sex je velmi příjemná záležitost, o tom není pochyb. Ale vy můžete mít právem obavu, zda to mezi vámi a partnerem bude i po nějaké době stále tak žhavé jako v začátcích. Jednoduchým receptem proti stereotypu jsou překvapení a zkoušení nového. Samozřejmě že ne každý se cítí třeba na sex ve třech nebo milování se v lese na jehličí. Ozvláštnit vztah můžete i jinou, řekněme méně krkolomnou, formou. Postačí nakoupit pár hezkých oblečků „na spaní".

Podle čeho vybírat

Sexy oděvů je celá řada. Nevíte-li, v čem byste se miláčkovi maximálně líbila, zkuste zapřemýšlet nad tím, jaké spodní prádlo ho dosud vzrušovalo nejvíce. Zda krajky, sportovní anebo třeba s potiskem. Pokud vašeho drahého rozohňovaly spíše krajky, pravděpodobně bude vděčný i za podvazky, síťové punčochy a k tomu třeba péřové boa. Nezapomeňte na boty na vysokém podpatku se zvýšenou podrážkou. Jestli se bojíte, že se na botách s dvaceticentimetrovým podpatkem a deseticentimetrovou podrážkou zabijete, nemějte obavy. Přece jenom většina vašich hrátek se odehraje v posteli a tam vás nikdo nebude nutit chodit.

Když naopak muž dává přednost spodnímu prádlu jednoduchému, kde nejsou krajky, ale spíše elastická látka těsně obepínající prsa či hýždě, zkuste ho okouzlit latexem. Nedoporučuje se, abyste hned koupila třeba celou latexovou sadu nebo kombinézu. Ty jsou drahé, mohly byste za ni dát i deset tisíc korun, a nechcete přece napoprvé riskovat, že se miláčkovi zrovna netrefíte do vkusu. „Lze koupit i samotné spodní prádlo z latexu nebo menší latexový obleček připomínající tvarem trochu plavky. Jsou podstatně levnější než celé latexové komplety a na začátek ideální," radí prodavačka z pražského sexshopu SexyHračky.

A jestli váš miláček je trochu hravější povahy, baví ho třeba trička s potiskem, kalhotky s vtipnými nápisy a má trochu větší fantazii, nezklamete ho kostýmkem. Zkuste třeba kostým zdravotní sestřičky nebo policistky.

Foto: Ivanna Benešová

V těchto botách se naštěstí moc nenachodíteFoto: Ivanna Benešová

Kde a za kolik

Výběr oblečků je poměrně velký. Můžete zabrousit do některého z prověřených sexshopů na internetu (např. www.sexshop.cz) anebo, pokud seberete dost odvahy, navštívit kamenný obchod. Nákup v něm má výhodu v tom, že je vám kdykoli k dispozici prodavačka. Ta vám poradí, co je pro vás nejvhodnější. „Velký zájem je o kostým policistky a zdravotní sestřičky," potvrzuje prodavačka ze SexyHraček. Ceny jsou různé. Běžné oblečky a kostýmy stojí od jednoho do dvou tisíc. Latexové kombinézy a věci z dražších materiálů vás vyjdou na více.

Obdarujte svého miláčka

A aby nezůstaly převleky jen na vás, můžete pořídit nějaký pěkný kostým nebo spodní prádlo také svému miláčkovi. Výběr masek je poměrně velký a pokud jde o spodní prádlo, k dispozici jsou jak pánská tanga, tak třeba i latexové slipy.

Láká vás tento druh zpestření erotických hrátek? Překvapily jste někdy svého partnera smyslným oblečkem? Jaká byla jeho reakce? Napište nám na info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám