Hlavní obsah

Eva Marvan: Dejte chlapům do těla!

Foto: Mona Martinů

Nové fejetony Evy Marvan u nás najdete každý pátek!Foto: Mona Martinů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do těla si můžete dát klidně samy nebo s kamarádkami. Na zumbě, při aerobiku, břišním pekáči a podobných taškařicích ušitých na míru holkám. Ale zaručuji vám, že mnohem víc legrace, nervů a adrenalinu zažijete při sportování s mužem.

Článek

Muž je od přírody stvoření soutěživé, takže chce být nejlepší i při pohybových aktivitách. Částečně za to může testosteron, o trochu víc pak mužská ješitnost. Nevinná sportovní disciplína se může za účasti muže změnit v boj o přežití!

Třeba taková cyklistika! Klidnývýlet na kole se může lehce zvrtnout v bojovou hru „hledáme cestu z lesa“. Očekáváte romantickou projížďku po upravené cyklostezce, koupání, piknik na dece, romantický západ slunce. Vyrazíte plná nadšení, trocha té řasenky a lesku na rty, růžový trikot vám ladí s helmou. Po pár kilometrech je vám divné, že les houstne, asfalt se ztrácí, přibývá kamení a je to pořád do kopce!

Uprostřed pralesa se vašemu drahému ztratí signál naprosto spolehlivé navigace. Na tričku máte díru od podivně pichlavé větve. Dochází vám voda. Bolí vás nohy. Nejraději byste ho zabila. Naštěstí stoupání končí, vidíte modré nebe a… A brutální sešup přes kořeny kamsi dolů. Kamzík by to asi zvládnul. Zvládá to i váš milý s nadšeným, respektive pološíleným výrazem. Vy za ním vláčíte kolo (kolo vláčí vás) z kopce a přemýšlíte o hrozné odvetě!

Pomstěte se mu třeba lekcí jógy ve vašem oblíbeném studiu! „Miláčku, ten výlet na kole byl bezva. Zvu tě na jógu! Určitě ti to půjde!“

Věřte, že většina dospělých mužů napoprvé opravdu nedopne kolena ani nedosáhne v předklonu rukama na zem a neudrží rovnováhu v pozici orla. Pánské debutující osazenstvo na hodinách jógy je vždycky zárukou zábavy. Opravdu to funguje. Hrozí tu jedno nebezpečí: že se do jógy zamiluje a za pár lekcí bude stejně dobrý jako vy. No co, je tu i jóga partnerská!

Docela zábavná je návštěva fitness studia. Vydat se tam můžete i sama. Zajímavých urostlých mužů se v posilovně pohybuje vždycky dost. Pozor na ty podezřele muskulaturní typy, které mají oči jen samy pro sebe a kontrolují si účes a límeček na tričku. Rozhlídněte se raději po někom, kdo si i v posilovně dělá sám ze sebe trochu legraci! S takovým mužem bude švanda i mimo posilovnu.

O ten smích a úsměv jde vlastně především. Dobrodružný výlet na kolech zkuste zakončit smírem v hospůdce na břehu řeky a zasmějte se situacím v lese... Po józe ho pochvalte za vytrvalost a ujistěte ho, že vy jste poprvé taky nebyly za hvězdu. Jinak by ty vyplavené endorfiny přišly nazmar!

Ačkoli… Ještě pořád můžete hormon štěstí vyplavit sportem, který k létu a vztahům patří. Slyšely jste o sexu?

Související témata:

Načítám