Hlavní obsah

Exkluzivní módní i kosmetické značky za nízké ceny s Tipli

Foto: Tipli

Tipli s.r.o.Foto: Tipli

Většina žen ráda nakupuje. Pokud mohou nakupovat se slevou, o to větší je to pro ně zábava. To vše umožňuje portál Tipli. Naleznete zde nejen velké množství slev, ale získáte i cashback.

Článek

Cashback vám část utracených peněz vrátí zpět. Také se vám tato myšlenka nakupování líbí? Proměňte ji tedy v realitu. Tyto výhody nabízí portál Tipli.

Pořiďte si módní značky za nízké ceny s cashbackem od Tipli

Nakupování se slevami a za nízké ceny není sen, ale realita a to díky portálu Tipli. Ten sice nenabízí zboží za závratně nízké ceny, ale pro nakupování můžete využít zajímavé slevy a cashback. Portál sdružuje velké množství e-shopů a pokud se na něm zaregistrujete, můžete při nakupování využívat všechny výhody, které svým registrovaným zákazníkům nabízí.

Jak to tedy funguje?

Po registraci, která je zdarma, si naleznete logo svého oblíbeného e-shopu, do nějž se přes Tipli přepnete. Pak už nakupujete tak, jak jste v e-shopech zvyklé. Po zaplacení zboží a potvrzení nákupu prodejcem, vám bude část peněz z nákupu vrácena zpět. Kromě cashbacku se na portálu denně objevují zajímavé slevy nebo slevové kupóny, které můžete pro nakupování využívat.

Foto: Tipli

Dokonalý outfit Foto: Tipli

Dokonalý outfit si můžete pořídit i bez zbytečného utrácení

Jedním z e-shopů, kde můžete uplatnit slevy na oblečení či obuv je outlet Zalando Lounge. Naleznete zde oblečení i obuv vyhledávaných značek známých návrhářů. Vybraný outfit můžete doladit i dokonalými doplňky, které e-shop také nabízí. A protože nakupujete s Tipli, nemusíte se bát, že se váš nákup vyšplhá do závratných částek. Cashback vám část peněz zase vrátí.

Prohlédněte si dokonalé trendy novinky ze světa módy

Stylové oblečení, obuv i módní doplňky nabízí společnost s oblečením SheIn. Jedná se o mezinárodní platformu, která svým zákazníkům nabízí trendové styly, jež jsou určené jak pro mladou, tak i starší generaci. Všechny nabízené kousky jsou kvalitní a stylové. Prvotřídní kvalita však neznamená i vysoké ceny. SheIn naleznete na Tipli také, takže během nákupů můžete využívat jak slevy, tak i cashback.

Ani luxusní parfémy proslulých značek nemusí být drahé

Do světa módy patří také vůně. Aby vás doprovázela po celý den, je potřeba si vybrat kvalitní parfém. Patříte-li mezi milovnice luxusních parfémů, rozhodně zavítejte do e-shopu Sephora. Naleznete zde parfémy různých značek, vůní i koncentrací. Chcete-li si dopřát prvotřídní kvalitu za přijatelnou cenu, tak se do e-shopnu přeneste z portálu Tipli a rozhodně se nemusíte obávat závratných cen.

Foto: Tipli

ParfémFoto: Tipli

Reklama

Načítám