Hlavní obsah

Extravagance vládne! Ukážeme vám nejoriginálnější modely letošního týdne módy v Praze

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každé jaro můžete v pražských ulicích pravidelně vídat více či méně excentrické modely návštěvníků populárního módního týdne. Jaké outfity a kombinace zaujaly mezi přehlídkami nás? Ukážeme vám ty nejlepší.

Článek

Jarní Mercedes Benz Prague Fashion Week přinese vždy novou vlnu inspirace, vzrušení i setkání se zajímavými osobnostmi. A proto není divu, že většina těch, co u nás v módě něco znamenají, nemůže v období od 16. do 23. března v letošním sídle přehlídek i prezentací chybět.

Jakými modely, outfity a kombinacemi se to před Clam-Gallasovým palácem jen hemžilo a co stojí za pozornost nebo lehké napodobení? Eliška Hudcová to vyrazila zjistit přímo „na místo činu“ a ve speciálním dílu pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz přináší hned pět povedených modelů návštěvnic fashion weeku. Je už jen na vás, zda se vám budou líbit, anebo autorky těchto kombinací pošlete do propadliště módního pekla. Jedno jim však upřít nelze – originalitu. Ostatně, podívejte se samy.

Jaký model se vám líbil nejvíc a který zase vůbec?

Načítám