Hlavní obsah

FC1929 - značková móda s tradicí

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní ideou značky FC1929 je jasná koncepce, která klade důraz na použití špičkových a výjimečných materiálů. Městský a ležérně elegantní styl oblékání v sobě promítá poslední módní trendy.

Článek

Jasným důkazem použití mimořádných materiálů jsou například dámské střevíčky FC1929, které jsou vyrobeny z jemné rukavičkářské kozí kůže, tzv. kozinky. Obuv vyrobená z tohoto materiálu poskytuje nositelce mimořádný komfort a přizpůsobí se tvaru každého chodidla. Vnitřní část je také celokožená.

Boty s kozí kůží? Tady je máte!

Mezi další prémiové materiály, které jsou pro výrobu módní kolekce FC1929 použity, patří 100 % čistá bavlna, bambusové vlákno, piqué bavlna 280 g/m2 a viskózové hedvábí.

Móda, která podtrhne vaši osobnost!

V pánské části kolekce FC1929 jsme se zaměřili na extravagantní i klasický styl. Pánskou část kolekce s názvem FC URBAN STYLE tvoří casual oblečení a módní doplňky z velmi kvalitních materiálů. Bavlněné svetry, kalhoty z bavlněného canvasu, pánské tašky a v neposlední řadě také kvalitní spodní prádlo, které drží tvar díky kombinaci 95% bavlny a 5% elastického Spandexu.

Toto značkové oblečení je možné zakoupit výhradně na webu www.fc1929.com nebo prostřednictvím našeho tištěného katalogu u některého z našich prodejců po celé ČR i SR.

FC1929 nezapomíná ani na pány!

Reklama

Související témata:

Načítám