Hlavní obsah

Flirtuje s každou. Proč proboha?

Foto: Thinkstock

Manžel má ženy rádFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Mám manžela, který nedokáže žít bez flirtování! Když mu to zakážu, je jako bez duše. Tak jsem to přestala řešit!" říká ve svém příběhu čtenářka Meggie. Udělala dobře, nebo se měla raději rozvést?

Článek

Jsem 35 let vdaná a pořád mám jeden a tentýž problém. Můj manžel celé manželství rád flirtuje a koketuje se ženami. Je mu jedno, jestli má ta dotyčná 15, nebo 80 let. Má ženy rád a dává to všude najevo.

Nikdy ode mne neodešel, nikdy jsme neřešili nevěru. Pokud jsme měli doma děti, tak jsem si to ani neuvědomovala, ale teď, když jsme sami dva, tak mi to začíná hrozně vadit. Např. jsme v obchodě a manžel začne komunikovat s prodavačkou. Na tom nic není, ale on řekne, to je ale horko, jak to tady můžete vydržet celý den, a už navázal kontakt, jako bych tam nebyla. Ještě se nestalo, že by mu nějaká žena neodpověděla. Raději odcházím a tvářím se, že k němu nepatřím. Když jsem mu to vyčítala, tak se to snažil nedělat, ale bylo vidět, jak moc trpěl.

Úplně ztratil energii, neměl zájem o okolí a už to nebyl on. Jako by z něj zmizela radost ze života. Jednou jsme byli opět někde venku a můj muž znovu navedl vtipnou větou konverzaci s nějakou mladou slečnou, co jezdila venku na kolečkových bruslích, a já jsem se k nim přidala. Docela jsem se pobavila a taky zasmála, bylo to docela vtipné a veselé. Takže jsem si z toho taky vzala něco pro sebe a už to neřeším.

Reklama

Načítám