Hlavní obsah

Globus dokazuje kvalitu svých výrobků

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žádná rozpékárna ani obyčejná prodejna masa! Ale opravdová pekárna a opravdové řeznictví.

Článek

Hypermarkety Globus předkládají zákazníkům konkrétní důkazy o kvalitě a čerstvosti svých pekařských a řeznických výrobků, které vyrábí přímo v zázemí každého hypermarketu, nepřeváží je z místa na místo.

O tom, že v Globusu je svět ještě v pořádku, se mohou zákazníci všech 15 hypermarketů Globus denně přesvědčit přímo při nákupu. Čerstvý a křupavý chléb, stejně jako ostatní pečivo, připravuje od brzkých ranních hodin v pekárnách Globus na sedm stovek pekařských rukou. A nejinak je tomu v řeznictvích Globus. Každý den tam od brzkých ranních hodin řezníci bourají a zpracovávají maso, které jim osvědčení dodavatelé každé ráno přivážejí. Vše proto, aby se k zákazníkům dostaly kvalitní a čerstvé produkty.

Naše maso má jasný původ a vysokou kvalitu

Základem jsou kvalitní suroviny, prověřené tradiční receptury, vlastnoruční poctivá výroba a pravidelně školený personál, který svému řemeslu rozumí.

Pekárny i řeznictví Globus při výrobě vycházejí z tradic obou řemesel. Proto je samozřejmostí, že si ve všech 15 pekárnách připravují i vlastní žitný kvas. K němu stačí přidat už jen tři další základní suroviny – mouku, vodu, sůl – a poctivý výborný chléb bez zbytečných kypřidel, konzervantů a zvýrazňovačů chuti je na světě.

Totéž platí i při výrobě 120 druhů čerstvých uzenin, které jsou vyráběny bez zbytečných chemických přísad a různých náhražek. Můžete si být jisti, že hlavní surovinou je vždy maso. Díky tomu je většina uzenářských výrobků z Globusu bezlepkových.

Jak z pekařství, tak i řeznictví Globus si tedy zákazníci odnáší vždy jen kvalitní, chutné a čerstvé výrobky. A přesně tak je to v pořádku!

Hypermarkety Globus o své zákazníky pečují opravdu královsky. Nejen, že zde nakoupí kvalitní potraviny, ale součástí všech hypermarketů je i restaurace, která nabízí každý den výběr jídel z české i mezinárodní kuchyně, včetně pravidelné nabídky jídel bezlepkových. U každého hypermarketu je také čerpací stanice, která nabízí pohonné hmoty prémiové kvality za výhodné ceny.

Aktuální akční nabídku naleznete na www.globus.cz.

Reklama

Načítám