Hlavní obsah
5,0
(1)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Zemitá chuť jater v kombinaci s dezertním vínem uspokojí chuťové buňky každého milovníka jídla.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 dl portského vína
  • 1/2 lžičky mletého kmínu
  • 1 špetka pepře
  • 1/2 lžičky soli
  • 600 g husích jater
  • 1 ks jarní cibulky
Článek

Postup

01.

Játra dobře omyjte a zbavte blan. Z vína, najemno nasekané cibulky, kmínu, pepře a soli vytvořte řídkou směs, ve které játra dvě hodiny marinujte. Poté je dejte dle porcí do alobalu, uzavřete a grilujte.

02.

Podávejte s pečivem a salátem.

Reklama

Související témata:

Načítám