Hlavní obsah

HANÁK New Collection

Foto: HANÁK NÁBYTEK

Interiér zařízený dle HANÁK INTERIOR CONCEPTFoto: HANÁK NÁBYTEK

HANÁK NÁBYTEK představuje novou kolekci nábytku, která uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Toužíte po něčem jedinečném? Přesně to je HANÁK New Collection.

Článek

Nová kolekce v sobě snoubí praktičnost a nadčasový design. Přináší nové modely kuchyní, nábytku a interiérových dveří, díky kterým dosáhnete jednotného vzhledu v rámci celého interiéru.

Foto: HANÁK NÁBYTEK

Kombinace přírodní dýhy s bílým lakem polar ve vysokém lesku.Foto: HANÁK NÁBYTEK

Novinky se týkají také materiálů a barev. V portfoliu značky HANÁK naleznete luxusní zlatou a stříbrnou metalízu, odolné matné laky nebo nové přírodní dýhy.

Přírodní dýhy jsou povrchově ošetřeny NANO LAKEM, který zvýrazňuje strukturu dřeviny a její přirozený vzhled.

Foto: HANÁK NÁBYTEK

Luxusní kuchyně ELITEFoto: HANÁK NÁBYTEK

Pro snadnou orientaci připravila společnost doporučené kombinace materiálů a barev. Sladění interiéru dle HANÁK INTERIOR CONCEPT je tedy velmi jednoduché.

Neustálé investice do nejmodernějších technologií umožňují společnosti HANÁK NÁBYTEK nabídnout svým klientům vždy jen to nejlepší.

Foto: HANÁK NÁBYTEK

Interiérové dveře HANÁK v obkladu Foto: HANÁK NÁBYTEK

Realizace dokonalého interiéru se společností HANÁK se opravdu vyplatí.

Prohlédněte si jejich bohatou fotogalerii reálných interiérů na www.hanak-nabytek.cz

Nejen HANÁK, ale také Electrolux přichází s novinkami. Jejich nová řada intuitivních spotřebičů je skvělou volbou pro vaši kuchyni.

V chladničkách zůstanou potraviny a ingredience déle čerstvé. Indukční varné desky znají správnou teplotu pro přípravu nejrůznějších pokrmů a perfektně spolupracují s tichými odsavači par. Myčka nádobí zvedne dolní koš do vyšší polohy tak, aby bylo vkládání a vyjímání nádobí pohodlné. Multifunkční parní trouba přidá při pečení správné množství páry, abyste si mohli vychutnávat ty nejdelikátnější chutě. S novými intuitivními kuchyňskými spotřebiči Electrolux si skutečně vychutnáte vaření i pokrmy, které si připravíte.

Foto: Electrolux

Intuitivní řada spotřebičů ElectroluxFoto: Electrolux

Multifunkční parní trouby Electrolux

Nové intuitivní trouby Electrolux pracují v souladu s kuchařem a stávají se tak jeho plnohodnotným pomocníkem. Umožní vařit, péct, grilovat nebo připravovat jídlo v páře či metodou Sous-Vide pokaždé s profesionálním výsledkem. Stačí jen nastavit teplotu a funkce Steamify® sama zvolí ten správný stupeň páry za vás.

Foto: Electrolux

Dotykový displej pro přesné nastaveníFoto: Electrolux

Indukční varné desky Electrolux 

Nové indukční varné desky Electrolux SensePro® řady 900 disponují bezdrátovým snímačem, který měří teplotu ve středu pokrmu. Díky tomu můžete vařit i smažit s přesností bez námahy. Bez obav se můžete pustit i do vaření metodou Sous-Vide, u kterého je vyžadována konstantní řízená teplota. Tu teplotní sonda automatický ohlídá, na dotykovém displeji navíc zobrazuje postup krok za krokem.

Foto: Electrolux

Indukční varná deska ElectroluxFoto: Electrolux

Více informací o nové řadě intuitivních spotřebičů naleznete na www.electrolux.cz

Načítám