Hlavní obsah

Hladké nohy bez zarůstajících chloupků!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připravte své nohy na letní sezonu plavek a sukní! S novým epilátorem Braun Silk-épil 9 budete mít krásně hladké nohy raz dva a bez zarůstajících chloupků.

Článek

Ráno obvykle strávíte spoustu vzácného času hledáním outfitu, v němž se budete a cítit vypadat nejlépe. Jenže často se stává, že zrovna ten ideální kousek zůstane viset v šatníku. Ať už je to dáno pochybnostmi nebo nechtěnými chloupky, rozmyslíte si svůj výběr a cítíte se omezeny tím, co můžete a nemůžete nosit. Ale nyní díky novému Braun Silk-épil 9 můžete mít dlouhotrvající pocit krásné pokožky a na takové dny úplně zapomenout. Je načase se zbavit pochybností a vybírat si módu zcela podle sebe!

Braun Silk-épil 9 s širší hlavou pro ještě rychlejší epilaci

Vstříc neomezeným možnostem

Díky celé řadě inovativních vylepšení přináší Braun Silk-épil 9 nejpřesnější výsledky v dosud nejkratším čase! O 40 % širší hlava v jednom tahu zachytí a odstraní ještě více chloupků, zatímco revoluční technologie Micro Grip s širšími, delšími a hlubšími pinzetami zvyšuje účinnost epilace – díky čemuž je Braun Silk-épil 9 nejvýkonnějším vodotěsným epilátorem. Zakřivený tvar epilátoru umožňuje těsnější kontakt s pokožkou a v porovnání s voskem odstraňuje chloupky až čtyřikrát kratší, takže si ženy mohou užívat hladkou pokožku až po dobu čtyř týdnů.

Vodotěsný epilátor Braun Silk-épil 9

Pokud byste chtěly ještě více, vysokofrekvenční masážní systémsvými aktivními pulzními vibracemi v kombinaci s výkyvnou hlavou, která se přizpůsobí konturám těla, stimulují pokožku pro lepší a jemnější výsledek. Při pravidelném užívání se epilace stává prakticky bezbolestnou.

Beauty ambasadorka značky Braun Jessica Alba, která při uvedení epilátoru ukázala vypracované a hladké nohy, říká: „Jsem velká fanynka nového epilátoru Braun Silk-épil 9, protože díky němu mám péči o krásu pevně pod kontrolou. Hebká, hladká kůže je základem každého outfitu! Ať už mám na sobě šaty na premiéru, roztomilé minišaty na dámskou jízdu nebo jen tak trávím čas na pláži s rodinou, díky Silk-épilu 9 vypadá moje pokožka tak dobře, jak se sama cítím.“

Namokro pro jemnější proces epilace

Exfoliace je základ

Trpíte-li na zarůstající chloupky, exfoliace by se měla stát vaší mantrou. Pravidelnou péčí, kdy alespoň jednou týdně odstraníte odumřelé kožní buňky a napomůžete nejen lepšímu prokrvení pokožky, ale také touto cestou předejdete zarůstání chloupků.

Exfoliaci můžete provést přímo před samotnou epilací. Peelingový kartáč SkinSpa, který je dodáván v balení Silk-épil 9 SkinSpa, pracuje s více než 3000 mikrovibracemi za minutu a odstraňuje odumřelé kožní buňky čtyřikrát lépe než manuální peeling. Navíc vodu můžete využít i pro samotnou epilaci. Pokožka každého člověka se v teplé vodě uvolní a znecitliví. Vodotěsný Braun Silk-épil 9 funguje ve sprše nebo ve vaně, aby byla epilace tak jemná, jak jen může být.

Bonusová balení

Abyste si mohly péči o pokožku vychutnat od hlavy až k patě, nabízí značka Braun hned několik bonusových balení. Pro epilaci celého těla můžete vyzkoušet obličejový epilátor Braun Face v balení s epilátorem Silk-épil 9. Pro nadšené fanynky peelingu je určeno balení, v němž najdete peelingový kartáč, pro šestkrát účinnější peeling než ruční. Balení Silk-épil 9 SkinSpa pro milovnice exfoliace je nejlepším epilačním a exfoliačním systémem 2 v 1, který by člověk mohl chtít. A tím máte pokrytý celý zkrášlovací rituál!

Nakupujte bez rizika! Na epilátory Braun Silk-épil 9 se vztahuje 100 dní záruka vrácení peněz, takže pokud nebudete s výrobkem spokojené, můžete jej do 100 dnů od data zakoupení vrátit. Pro více informací navštivte: www.braun.com/cz.

Související témata:

Načítám