Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 13. 1.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Rozhodně se nepouštějte s partnerem do hádky kvůli citlivé či sporné záležitosti. Mohlo by to skončit tak, že budete muset uznat jeho argumenty jako promyšlené, zatímco ty vaše budou silně pokulhávat. Spolehlivým způsobem, jak vybruslíte z debaty, v níž očividně nehrajete prim, jsou něžnosti a intimnosti. Prostě ho zatáhněte do postele. Po milování vám odsouhlasí všechno na světě.

Článek

Beran 

Při Luně v Blížencích byste se měly s miláčkem o sexu bavit co nejméně, a pokud možno si nic nevysvětlujte. Jakmile začnete zdůvodňovat to, co chcete, můžou nastat problémy. Hrozí, že začne stejně intenzivně prosazovat svoji verzi. Místo vášnivého večera to vypadá na tichou domácnost, kdy se na sebe budete jenom mračit.

Býk

Při kvadratuře mezi Lunou a Jupiterem buďte ve střehu, zejména máte-li partnery z Blíženců a Ryb. Mají totiž sklony přecitlivěle reagovat na všechno, co jim řeknete, nebo jen naznačíte. Pokud se to týká sexu, jejich útlocitnost se ještě zvyšuje. Pro jistotu si z miláčka neutahujte bez ohledu na to, ve kterém znamení se narodil. Usoudí, že ho neberete vážně, a urazí.

Blíženci

Erotické touhy, které se vám v poslední době nepodařilo naplnit, vás ovládají víc a víc. Zejména dopoledne si musíte přiznat, že na nic jiného než na sex nedokážete myslet. Naštěstí víte, že vás čeká parádní večer ve dvou, takže na všechno dojde, tedy na romantiku, něhu i vášně. Ovšem stejně byste asi potřebovaly studenou sprchu…

Rak

Občas máte dojem, že na vás miláček ohledně sexu a erotiky klade požadavky, které nejsou splnitelné. Naštěstí jste se už ve vztahu otrkaly natolik, že mu to dokážete říct nahlas a bez obav z jeho reakce. Když mu ještě navrhnete způsob milování, který by vyhovoval oběma, bude to v naprosté pohodě.

Lev

O tom, že byste s partnerem měli v milostném životě problémy, nemůže být řeč. Jediným zdrojem možného sváru může být jeho netrpělivost. Má pocit, že byste mu měly být neustále k dispozici, a nechápe, že trocha napětí a oddalování erotických hrátek následné milování vlastně zlepšuje.

Panna

Spolehlivě vás naštve bývalý partner. Při náhodném setkání může ironicky poznamenat, že jste se s ním mohly mít podstatně lépe, než se máte teď. Pokud chcete být velkorysé, reagujte nicneříkajícím úsměvem. A pokud ho také hodláte tnout do živého, můžete třeba poznamenat něco v tom smyslu, že jste ochotně vyměnily luxus za skutečnou lásku.

Váhy 

Při Luně v Blížencích si můžete s miláčkem o sexu krásně povídat. Kdyby to šlo, posílejte si dopoledne erotické zprávičky. S odvážnými fotografiemi však opatrně! Raději mu místo nich slibte, že se může večer těšit na náležitě roztoužený originál.

Štír

Sex ve vašem případě funguje jako vynikající ventil, díky němuž upustíte páru a zbavíte se stresu, který se ve vás během dne nahromadil. Naštěstí máte miláčka, který se dokážete rychle zorientovat. Bez zdlouhavého vysvětlování pochopí, jak na tom jste, a rozhodne se, že udělá všechno, co je v jeho silách. O tom, že to dokáže, není pochyb.

Střelec

Při Luně ve vašem partnerském sektoru můžete sex využít jako ten nejlepší komunikační prostředek, který s partnerem máte k dispozici. Hodně pozdě večer sice konstatujete, že vás po takovém erotickém maratonu bolí celý člověk, nicméně se cítíte skvostně. Domácí povinnosti jste zanedbali, což ale ani jednomu nevadí.

Kozoroh

Veškeré starosti, které jste dosud s láskou měly, můžete klidně hodit za hlavu. Miláček se bude už od rána ze všech sil snažit a především chovat tak, abyste o něm a stálosti jeho citů neměly důvod zapochybovat. Vy si sice uvědomujete, že to nemusí být tak jednoznačné, ale máte rozum a zbytečně nepátráte.

Vodnář

Vyznání lásky bude hodně zajímavé. Do poslední chvíle nebudete vědět, zda dotyčný myslí vážně to, co říká, nebo ne. Naštěstí vás podpoří kvadratura mezi Lunou a Jupiterem, abyste ho k rozumnému a jednoznačnému výroku přiměly. Když se nakonec dozvíte, že jste ho přitahovaly už dávno, ale ostýchal se vám to sdělit, vlastně vás to ani nepřekvapí.

Ryby

V lásce musíte začít tím, že přesně odlišíte sny od reality a skutečnost od toho, co si přejete, ale prozatím se vám nepodařilo realizovat. S partnerem to raději neprobírejte. Pravděpodobně by vás vyslechl, ale hned by začal mít podezření, že ve skutečnosti neřešíte jeho, ale někoho zcela jiného. O tom, že nemá důvod žárlit, byste ho tak snadno nepřesvědčily.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám