Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 16. 9.

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Foto: Ivanko80, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Debatám o vážných věcech se raději vyhýbejte. Oba budete naladěni spíš na mluvení než poslouchání, navíc budete mít sklony zkreslovat informace a rovněž pro vás bude těžké připustit, že jste něco přeslechli či přehlédli. Bude platit, že čím víc zábavy, legrace a smíchu během dne, tím víc něhy, vášní a orgasmů v noci. Platí to i v případě, že máte s dlouholetým kamarádem společné hobby. Jste-li oba nezadaní, večer mezi vámi může náhle přeskočit erotická jiskra.

Článek

Beran 

Pokud večer popustíte uzdu fantazii a nebudete v posteli vyřizovat pracovní resty, miláček vám předvede, že je ten nejlepší milenec nejen v souhvězdí Orion, ale v celé Mléčné dráze. Něžných hrátek si budete užívat ještě v hodině duchů. Naopak šustění papíru a ťukání do klávesnice na něho zafunguje jako silné sedativum a neprobudíte ho k akci ani erotickou masáží.

Býk

Pokud jste se nedávno zamilovaly a při intimních hrátkách se novému objevu záměrně přizpůsobujete, tento večer se už v posteli konečně začnete chovat přirozeně. Vzhledem k lunární fázi ve Vodnáři ho i drobná změna či novinka nabudí, takže rovněž vyjede ze zajetých kolejí. Patrně to bude poprvé, kdy oba současně dosáhnete vyvrcholení.

Blíženci

Večer již bude Měsíc ve Vodnáři, který miluje překvapení a nesnáší stereotypy. Tak drahouškovi hned nepodlehněte, prostě dělejte drahoty. Čím déle mu budete odolávat, tím se bude zvyšovat jeho vzrušení a touha lapit vás do svých pomyslných sítí. Něžných slovíček se sice nedočkáte, ale sex bude spontánní, a dokonce je možné, že spolu vymyslíte nové sexuální polohy.

Rak

Nepočítejte s tím, že usnete před půlnocí, ale ponocování bude stát za to. Večerní horoskop přeje kreativnímu experimentování, a tak se drahoušek bude vyžívat v mazlení a prodlužování předehry. Neopomene polaskat všechny vaše erotogenní zóny a opravdovou třešničkou na pomyslném dortu bude samotný sex, neb to bude jízda do erotického ráje.

Lev

V podvečer již bude Měsíc plout naproti vašemu znamení a probudí ve vás nevídané choutky. Miláčka budete svádět na neobvyklých místech, ale dejte si pozor, aby se to nezvrtlo v pronásledování. Prostě se ovládejte, jinak hrozí, že to s laškováním tak přeženete, až se lekne a prchne k mamince nebo za kamarády a vy budete usínat samy.

Panna

Večer bude aktivován váš sektoru nemocí a úrazů, proto vás horoskop varuje, abyste nelaškovali v koupelně. Oba budete mírně řečeno jako utržení ze řetězu, takže jednomu z vás hrozí uklouznutí na mokrém povrchu. Místo erotických rejů byste skončili na pohotovosti a je otázka, zda byste si poté nemuseli nařídit sexuální půst do doby, než se zranění zahojí.

Váhy

Symbolem noční fáze Luny je „Meč“, který vám vytvoří skvělé podmínky pro otěhotnění. Mrňousům počatým do zítřejšího odpoledne sudičky nadělí nejeden talent, navíc dokážou být ve správný čas na správném místě, prostě to budou dítka Štěstěny. Jak symbol lunární fáze naznačuje, s velkou pravděpodobností rozšíříte rodinu „po meči“, tedy budete mít syna, zejména když už jedno dítě máte.

Štír

Když tuto noc nedosáhnete vyvrcholení, při svobodomyslném a lehce nestoudném Měsíci ve Vodnáři se bez rozpaků uspokojíte samy. Je-li váš vztah v počátcích, pro váš nový objev to bude pořádný šok, ale vztahu to jenom prospěje. Motivuje ho to mluvit o sexu otevřeně, prostě se uvolní, odhodí zábrany „být sám sebou“ a klidně překročí případné zafixované tabu.

Střelec

Večer narušte zaběhlý stereotyp, a hlavně se nevymlouvejte na domácí povinnosti. Neplánovaný sex na neobvyklém místě je totiž záruka intenzivního orgasmu. Když ale prošvihnete u drahouška tu správnou chvilku, jeho libido si vezme kratší dovolenou, neb bude mít navrch mužská ješitnost. Vy byste tedy nejen tuto noc, ale patrně i několik dalších usínaly neuspokojené.

Kozoroh

Jste-li běžně stydlivé, tento večer miláčka příjemně překvapíte. Ujmete se aktivity při svádění i v posteli. Zábran vás zbaví a erotickou fantazii probudí Měsíc ve Vodnáři, dokonce vás promění v pořádně hravou a nestydatou milenku. Nicméně myslete na to, že zítra musíte vstávat a snažte se usnout nejpozději v hodině duchů, jinak zaspíte a do práce dorazíte pozdě.

Vodnář

Odpoledne si šetřete energii. Po 21. hodině totiž pocítíte obrovský, až nezvladatelný sexuální apetit. Luna ve vašem znamení se dostane pod vliv světle žluté hvězdy Altair, která je kromě jiného spojována se Štírem, což je v horoskopu symbol vášně. Máte-li děti, snažte se s drahouškem nebýt příliš hluční, jinak hrozí, že se vás v tom nejlepším přiběhnou zeptat, proč tak hulákáte.

Ryby

Nepocítíte-li večer touhu, vnímejte to jako signál lunární fáze, že jste vyčerpaly energii i erotickou fantazii a musíte si dobít baterky dlouhým a vydatným spánkem. Alespoň si ověříte, zda jediným pojítkem vašeho vztahu je sex. Když vás drahoušek bude opečovávat, uvaří večeři a něžnosti si nebude vynucovat, máte záruku, že je mezi vámi láska jako trám.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám