Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 20. 1.

Foto: Kseniya Ivanova, Shutterstock.com

Foto: Kseniya Ivanova, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miláček se rozpovídá tak, že budete jen udiveně zírat. Zbytečně se nerozčilujete, však ho znáte, že říká jedno a myslí druhé. Konečně však díky jeho sdílnosti máte šanci prosadit jisté změny. Uvědomí si, že to nejsou rozmary, ale že to, co po něm chcete, je rovněž v jeho zájmu. Vaše přání začne plnit rychle a bude přitom neobyčejně něžný a důsledný.

Článek

Beran 

S partnerem si o tom, co chcete a potřebujete v sexu, dokážete docela rozumně promluvit. Milovat byste se ale měli ráno, kdy je Luna ještě ve vašem sektoru lásky a romantiky. Odpoledne, kdy se přesune do Panny, bude sex to poslední, na co budete myslet. Všechno se bude točit jen kolem práce a povinností.

Býk

Večerní opozice mezi Lunou ve vašem sektoru lásky a romantiky a Jupiterem z Ryb ovlivní váš erotický život velice příznivě. Od vás se však chce, abyste odložily veškeré jiné aktivity, včetně myšlenek na práci, a věnovaly se naplno miláčkovi. On se totiž rozhodl, že se bude naplno věnovat vám, takže vás čekají hezké chvilky.

Blíženci

Ideální sex by ve vašem případě proběhl kolem 9.17 hodin. Budete pod vlivem trigonu mezi Lunou a Marsem v partnerském sektoru a vášní máte na rozdávání. Navíc je dokážete projevit tak, aby miláček ani na vteřinu nezapochyboval o tom, že ho opravdu chcete. Vzhledem k normálnímu pracovnímu dni však bude lepší, když si čas na sex uděláte hned po probuzení. Nebude sice tak skvostný, ale přesto vás nabije energií na zbytek dne.

Rak

Při navazování nových vztahů postupujte opatrně. Člověka, který vám vstoupí do cesty, si nejdřív pořádně proklepněte a až potom uvažujte, jaké místo mu ve svém životě přisoudíte. O tom, že byste mu rovnou padly kolem krku, ani nepřemýšlejte. Doby, kdy jste se kvůli sexu vystavovaly riziku, že vás dotyčný psychicky raní, jsou už dávno za vámi.

Lev

Slunce se dostává do vašeho partnerského sektoru a snaží se, aby kontakt mezi vámi a miláčkem byl co nejsilnější. Vaše myšlenkové napojení funguje naprosto bezvadně. Navíc se můžete těšit na příjemný večer. Kdyby se rozhodl, že milostnou předehru začne masáží, rozhodně mu to nerozmlouvejte.

Panna

O tom, že byste pro zintenzivnění vášní a povzbuzení citů, které k vám partner chová, využily žárlivost, vůbec neuvažujte. Zejména odpoledne byste ji v něm sice hravě vzbudily, ale výsledek by vás spíš vyděsil, než nadchl. Opět by se potvrdilo, že oheň se lehce zapálí, ale pak se s obtížemi hasí.

Váhy 

Vaše cíle v lásce jsou sice pochopitelné, ale taky hodně riskantní. To, že získáte člověka, kterého chcete, ještě neznamená, že s ním budete šťastné. Zejména večer, kdy se dostanete pod vliv opozice mezi Lunou a Marsem, pochopíte, že jsou věci, které jste odhadly špatně. Pouze soulad v posteli nestačí.

Štír

Kdybyste si chtěly dnešek opravdu užít, měly byste při libovolných intimních radovánkách zmlknout a důsledně zavírat oči. Když vypnete mozek a zrak jako smysl vyloučíte ze hry, začnete si něžnosti víc vychutnávat a užívat. Vyzkoušejte, litovat nebudete.

Střelec

Úžasný sex byste si mohly dopřát hned ráno. Je ovšem třeba, abyste miláčkovi preventivně vysvětlily, že ho nebudíte z bezohlednosti, ale právě proto, aby si veškeré slasti života vychutnal naplno. Naštěstí to pochopí a bude reagovat pozitivně.

Kozoroh

Během pracovní doby budete v takovém kalupu, že na miláčka, natož na dohodnuté intimní radovánky vůbec nepomyslíte. Večer, až se Luna dostane do Panny, se však situace radikálně změní. Usoudíte, že jeho vášnivé objetí je přesně to, co nutně potřebujete pro obnovu duševní rovnováhy a radosti ze života.

Vodnář

Krásný bude ranní sex pod patronací trigonu mezi Lunou a Marsem. Ten ale vrcholí v 9.17 hodin, kdy partnera nebudete mít patrně po ruce. Právě proto by bylo dobré, abyste si přivstali a milování stihli ještě před odchodem do práce. Miláčkovi sice taková ranní rozcvička energii ubere, ale vám dodá báječnou náladu na celé dopoledne.

Ryby

Dosud jste nejspíš tvrdily, a dokonce byly přesvědčené o tom, že sex je sice fajn, ale že byste se bez něj dokázaly celkem snadno obejít. Nyní zjišťujete, že je to jinak. Zejména večer už budete pod vlivem opozice Luny s Jupiterem, byť vrcholí až o půlnoci, takže si přiznáte, že milování potřebujete skoro stejně nutně jako pověstný vzduch k dýchání.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám