Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 20. května

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je v zájmu vás obou, abyste si konečně a jednou provždy ujasnili jistou záležitost, která má kořeny v dávnější minulosti. Jinak se bude neustále vracet a působit mezi vámi napětí, či dokonce rozbroje. Dost možná právě nedorozumění či nesrovnalost je příčinou toho, že je miláček tak proměnlivý. Jednou je ztělesněním vášní, jindy jako led. Třeba taky někdy netuší, jak se k vám má zrovna chovat.

Článek

Beran

Trigon mezi Venuší a Saturnem sice vrcholí v 4.00 hodin, ale váš erotický život bude příznivě ovlivňovat celý den. Když ráno dojde na milování, jeho průběh vás velice překvapí. I partner, který obvykle pospíchá, si dá načas. V takovém případě dobře uděláte, když se vůbec nebudete dívat na hodinky. Nasnídat se přece stihnete i v práci.

Býk

Při Luně v Panně máte k sexu stejně vyrovnaný a odpovědný přístup jako ke všem ostatním oblastem života. Partnera ujistíte, že se na večerní romantiku ve dvou těšíte, ale upozorníte ho, že chcete mít čistou hlavu, tedy nejdřív musíte zvládnout obvyklé povinnosti. Jeho reakce vás zaskočí. Do domácích prací se pustí společně s vámi. Další důkazy o jeho lásce nepotřebujete.

Blíženci

Zachovejte vážný výraz, i když se miláček zeptá na váš názor třeba na polyamorii neboli životní styl, kdy jedinec žije v několika milostných vztazích. Pusťte se s ním do debaty, abyste zjistily, o co mu jde. Vzápětí ho však ujistěte, že se o něho s nikým nehodláte dělit. Můžete se sice dozvědět, že mu nic nedopřejete, ale berte to jako nepovedený pokus o vtip.

Rak

Může vás pronásledovat pocit, že ve vašem partnerském soužití, a tím pádem i v sexu, není něco v pořádku. Nenechávejte si výhrady pro sebe. Bude lepší, když na svoje zjištění taktně zavedete řeč a miláčka na nespokojenost upozorníte. Když to neuděláte, riskujete nepříjemnosti. Frustrace se ve vás budou hromadit a nakonec kvůli prkotině vybuchnete. To by ve vašem vztahu natropilo pořádnou neplechu, což by byla škoda.

Lev

Díky Saturnu ve svém partnerském sektoru a tomu, že je příznivě navázaný na Venuši ve vašem sektoru přátel, přistoupíte k erotice jinak než obvykle. Když vám někdo dá najevo, že se mu líbíte a náramně ho vzrušujete, udělá vám nezměrnou radost. Možnost, že byste svolily s tajným románkem, je však skoro vyloučena. Nezávazný sex vám sice nabídnout může, ale vy ho dokážete vlídně odmítnout.

Panna

K sexu přistupujete rychle a rozhodně. Hlavně se to projeví večer, kdy na vás zapůsobí trigon mezi Lunou a Uranem. Vrcholí v 20.10 hodin a v tomto čase to vypadá, že se miláčkovi doslova vrhnete kolem krku, až mu málem vyrazíte dech. Následně přizná, že vůbec netušil, že dokážete projevit tak intenzivní vášně. Pokud ho chcete potěšit, můžete ho ujistit, že podobných překvapení máte v záloze ještě víc.

Váhy

I když občas tvrdíte, že jste líné a fyzickou námahu nesnášíte, v milostných sférách to neplatí. Nejen v posteli hledíte na to, abyste si „pohybové aktivity“ s partnerem co nejvíc užily. Když vám navrhne, abyste se spolu večer vydali na dlouhou procházku, na které se budete chovat jako v dobách, kdy jste spolu začínali randit, hned začnete vymýšlet, co uděláte, aby z toho byl zážitek, který bude stát za to.

Štír

Konečnou podobu vašeho erotického života určuje trigon mezi Lunou a Uranem ve vašem partnerském sektoru, jenž vrcholí v 20.10 hodin. Máte se tedy nač těšit. Pracovní plány, které jste na večer měly, vezmou velice rychle za své. Stačí, aby se na vás miláček svůdně zadíval a začal vám tiše špitat do ouška „neslušné návrhy“, tedy co udělá, až spolu konečně budete sami.

Střelec

Při Luně v Panně moc velké štěstí v lásce nečekejte. Zejména ráno hrozí, že miláček na všechny pokusy o erotické sblížení v nejlepším případě zareaguje netečně. Zkuste vydržet do pozdního večera, situace se totiž výrazně změní. Ve 21.38 hodin se totiž Slunce dostane do Býka a postará se, aby se mu nadšení pro erotiku opět vrátilo.

Kozoroh

Při Luně v Panně máte sklony přistupovat k lásce až moc pragmaticky. Když miláčkovi otevřeně oznámíte, že se vám do milování sice nechce, ale hodláte mu vyhovět, žádné nadšení v něm pochopitelně nevzbudíte. Naopak se můžete dozvědět, že si klidně počká, až změníte přístup a pochopíte, že sex není „manželská povinnost“, nýbrž aktivita, která má zajistit radost vám oběma.

Vodnář

Ovlivňuje vás trigon mezi Venuší a Saturnem a patří k těm, které stabilizují partnerské i erotické vztahy. Pokud jste doufaly, že se dokážete snadno rozejít s někým, kdo vám už nic nového do života nepřináší, zjistíte, že to je omyl. Postoj, který k němu zaujímáte, se totiž může zásadně změnit. Dokonce můžete usoudit, že má sice své chyby, ale kladů je mnohem víc.

Ryby

Lehce rozverný sex si parádně užijte v případě, že miláčka začnete svádět těsně po půlnoci. Skvěle tak využijete opozici mezi Lunou ve vašem partnerském sektoru a Jupiterem ve svém znamení. Pod vlivem těchto konstelací dokážete bez problémů dělat to, na co jste bez červenání dřív nedokázaly ani pomyslet.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám