Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 21. 10.

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Ve vašem případě platí, že zálety rovnají se průšvih. Zatímco vy erotické dobrodružství berete jako rozptýlení, nebo tajný doplněk oficiálního partnerství, případný milenec to vezme vážně a hodlá se vámi chlubit. Zpočátku ho dokážete umravnit, ale připravte se na to, že bude chtít víc a víc. Otázka tedy zní, zda vám chvilková potěšení stojí za celkem jisté komplikace.

Článek

Beran

Způsoby, jimiž partner zkouší vaši trpělivost, jsou stále rafinovanější. Naštěstí se nenecháte vyprovokovat k výrokům, které by vás později mrzely. Když nevíte, jak odpovědět, zůstanete navzdory své výbušné povaze raději zticha. O tom, že jste jednaly dobře, se přesvědčíte večer. Miláček vám řekne, že ho kromě vás rozčilovali naprosto všichni, s nimiž přišel do styku.

Býk

Kdyby vás napadlo, že budete nezájem a laxní přístup partnera trestat odpíráním sexu, měly byste na to hned zapomenout. Pokud doufáte, že ho tímto jednáním přimějete k akci, rychle zjistíte, že jste se zásadně mýlily. Občas byste měly dokonce dojem, že si užívá erotickou pauzu, kdy po něm v posteli nic nechcete.

Blíženci

Ranní sex na vás zapůsobí snad ještě účinněji než pověstná živá voda. Spolehlivě vás nabije energií, která vám vydrží až do večerních hodin. Navíc si vychutnáte milování, kdy se partner nebude chovat jako letitý životní druh, nýbrž jako nový milenec, který je vámi po všech stránkách okouzlený.

Rak

Sex při Luně v Býku je mazlivý, vynalézavý, ale taky mlčenlivý. Pokud chcete, aby zazněla něžná, romantická vyznání nebo smyslná, dráždivá slůvka, musíte se o to postarat samy. Naštěstí vám to nedělá problémy. Dokonce sám miláček uzná, že se mu zamlouvá situace, kdy on je zticha a vy mluvíte za vás oba.

Lev

Při Luně v Býku, která je navíc v 11.46 hodin pod kvadrátem Saturna, je to dost obtížné. I kdybyste chtěly a hodně o to stály, sex nejspíš pohodový nebude. Miláček bude mít pocit, že byste ho měly aktivněji svádět, zatímco vy máte podezření, že by byl spokojenější, kdyby vás v ložnici vystřídala nějaká smyslná dračice.

Panna

Úvahy o tom, že byste zapomněly na svoje zásady, zejména na šetrnost, a pořídily si erotické prádlo, nabírají na intenzitě. Než vyrazíte na nákupy, měly byste si v e-shopech prohlédnout nabídku a vybrat si to, co se vám nejen líbí, ale co s vámi také ladí. Vzhledem k vašemu vyhraněnému vkusu to snadné nebude, ale vy to zvládnete.

Váhy

I když si s partnerem celkem rozumíte, připravte se na neshody. Zatímco vy máte dojem, že byste si občas mohli dopřát nějakou romantickou akci jen ve dvou, miláček je jiného názoru. Neustále prosazuje, že pokud máte někam jet, musí se zúčastnit celá rodina. To, že si vy za takových podmínek vůbec neodpočinete ani si neužijete sexu, mu vůbec nedochází.

Štír

Při Luně ve vašem partnerském sektoru by neměly nastat komplikace s láskou ani se sexem. Potíž je však v tom, že Měsíc uzavírá v 11.46 hodin kvadraturu se Saturnem. Pod tímto vlivem máte sklony vyčinit miláčkovi za něco, za co vůbec nemůže. Důsledkem může být tichá domácnost a chlad v ložnici.

Střelec

Vy si s partnerem báječně notujete. O to víc vás překvapí příbuzní či známí, kteří vám vztah rozmlouvají. Když se kolem poledne nezávisle na sobě rozhodnete pro frontální obranu, dobře uděláte, když vypnete telefon a partnerovi poradíte totéž. Zbytečných rad se sice nevyvarujete, ale alespoň výrazně omezíte jejich množství i dopad.

Kozoroh

Při Luně v Býku vás nebaví ani tak sex, jako erotika v nejširším slova smyslu. To, že po miláčkovi toužíte, mu dovedete naznačit tak jednoznačně, že ho vyvedete z míry. Navíc mu umíte dát mistrovsky najevo, že je vlastně hříčkou ve vašich rukou. Bude se hodně snažit, aby splnil vaše erotická přání i očekávání.

Vodnář

Při Luně v Býku můžete mít značné potíže s majetnickou povahou svého partnera. Vy se mu sice pokusíte vysvětlit, že jedinci, na které tak žárlí, jsou opravdu jenom kamarádi, ale on vám buď nerozumí, nebo rozumět nechce. Kdyby to jen trochu šlo, snažte se, aby na toto téma vůbec nedošlo. Při dnešních hvězdných energiích vás prostě poslouchat nebude.

Ryby

Ohledně lásky máte jasno. Přesto si dávejte pozor, abyste neudělaly zbytečné, a hlavně nevratné chyby. To, že vám kamarádka někoho dohazuje, ještě neznamená, že je zoufalec, jak si myslíte. Když mu během víkendu dáte šanci, mile vás překvapí. Se sexem však pospíchat nemusíte, na ten je opravdu brzy.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám