Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 26. 8.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Pokud jste se na dovolené zamilovaly, večer vám letní ctitel nejspíš zavolá. Nejdřív budete mít radost, ale posléze se budete nudit, protože hovor začne váznout. Mobil sehraje důležitou roli i v případě, že pořád myslíte na bývalého partnera. Ať vás ani nenapadne mu volat! Hned by za vámi přiběhl, povídali jste si, pomilovali se, ale ještě v noci by se patrně vypařil. Zdá se, že nestojí o obnovení vztahu. Bude jistější, když telefon budete dnes používat jen k pracovním účelům.

Článek

Beran

Pro jistotu si hned ráno slibte, že z banality kolem lásky nebudete dělat drama. Když se miláček nezachová přesně tak, jak jste si představovaly, klidně mu řekněte, co a proč se vám nelíbí. Otevřená a rozumná řeč zabere podstatně lépe než náznaky, z nichž by stejně nepochopil, o co vám jde. Komunikace s erotickým podtextem se to však netýká, v tomto směru si rozumíte dokonale.

Býk

I když partner udělá něco, co je z vašeho hlediska až příliš romantické, říkat mu to nesmíte. Kdyby náhodou zmínil, že vám napsal báseň, hlavně se nezačněte smát, to by ho urazilo. Verše si pozorně vyslechněte. Při trigonu mezi Merkurem a Plutem se bude vyjadřovat tak smyslně, až se málem budete červenat. Uvědomíte si, že se v něm skrývají talenty, o nichž jste dosud neměly ani tušení, nicméně se vám zamlouvají.

Blíženci

Při Luně v Beranu jste ohledně erotiky, sexu a všeho, co souvisí s milostným vztahem, celkem spokojené. Romantik z partnera už asi nebude, ale jinak vás hýčká a opečovává, jak to jen jde. Už ráno se zmíní, že se těší na večer, neboť má plán, že si budete vzájemně plnit erotická přání. Nastartujte tedy fantazii a zapřemýšlejte, po čem toužíte, aby to stálo za to. Když ho alespoň trochu vyvedete z míry, budete na sebe pyšné.

Rak

Potíže můžou nastat s partnerem, který má majetnické sklony, takže se domnívá, že jste na světě jen pro to, abyste plnily jen jeho přání. Musíte si uhájit vlastní svobodu a taky vědomí, že máte právo zůstat samy sebou. Naštěstí nehrozí, že by zpochybňoval vaše názory. Dobře ví, že byste se naštvaly, což znamená i to, že může rovnou zapomenout na erotické radovánky.

Lev

Pocit, že se s partnerem nedokážete dohodnout bez ostřejších výroků a jízlivých poznámek, se snažte usměrnit a pak vůlí potlačit. Kdybyste vsadily na vlídnou, přívětivou a v rámci možností tichou komunikaci, máte vyhráno. Bouřlivé emoce včetně hlasitých projevů můžete uplatnit večer při milování. Oba dokonce uvítáte trochu drsnější způsoby.

Panna

Vzhledem k Luně, která prochází vaším sektorem erotiky a sexu, se máte v této oblasti nač těšit. Potíže můžou nastat snad jen v případě, když od miláčka čekáte romantická vyznání a dlouhou milostnou předehru, včetně mazlení. I když se tak obvykle chová, dnes dá jasně najevo, že se něčím takovým zdržovat nechce a nebude. Patrně se vám to nebude líbit jen proto, že není po vašem…

Váhy

V milostných sférách se máte nač těšit. Zejména kolem 18.03 hodin, kdy je Luna v kvadratuře s Plutem, se budete chovat tak, že překvapíte samy sebe. Pokud po miláčkovi prahnete, bez obav se mu vrhněte kolem krku. Své city i touhy mu dáte najevo takovým stylem, že bude nevěřícně koukat. Nejspíš vám později několikrát zopakuje, že jste ho svedly a že je tomu rád.

Štír

Se žárlivostí je to složitější, než jste čekaly. V hlavě máte sice všechno srovnané a víte, že k podobným emočním výbuchům nemáte důvod, ale přesto o miláčkovi neustále pochybujete. Naštěstí se dokážete ovládnout natolik, že to, co cítíte, nedáváte okatě najevo. Je vám totiž jasné, že byste tím nadělaly víc škody než užitku.

Střelec

Za to, že máte potřeby sexuálního charakteru, se vůbec nestyďte. Bez obav dejte partnerovi najevo, že po něm toužíte a že se na společně strávené chvíle moc těšíte. Vaší upřímností sice bude vyvedený z míry, ale na to nehleďte. Když si všechno srovná v hlavě, přizná, že mu otevřený styl komunikace vlastně vyhovuje, jen si na něj u vás musí zvyknout.

Kozoroh

Bylo by dobré, abyste se naučily důsledně oddělovat svoje představy a zbožná přání od toho, co je reálné. Sny jsou sice krásná věc, jenže v partnerském vztahu můžou natropit neplechu. Pod vlivem rozbouřených emocí začnete vlastní vize pokládat za skutečnost, případně budete umíněně trvat na tom, aby se vaše fantazie staly realitou teď hned. Hrozí, že si tím narušíte rovnováhu a harmonii, které mezi vámi dosud panují.

Vodnář

V době, kdy Luna prochází vaším sektorem komunikace, dokážete o sexu mluvit naprosto otevřeně. Miláčka už jenom tím dokážete spolehlivě vzrušit. Na další příliv energie, která přeje lásce ve všech podobách, se můžete těšit těsně před půlnocí. V 23.15 hodin se totiž Luna dostává do sextilu s Jupiterem ve vašem znamení, takže vám zajistí dostatek smyslných nápadů i ochoty experimentovat.

Ryby

Dokážete věci, o kterých jste nikdy snad ani neuvažovaly. Přesto byste na sílu citů neměly tak úplně spoléhat. Pokud je partner poněkud problematický a doufáte, že ho svou láskou změníte a popostrčíte správným směrem, měly byste celou záležitost vyhodnotit spíš s chladnou hlavou než v zajetí iluzí. Nepouštějte se do boje, který patrně nemůžete vyhrát.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám