Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 5. 8.

Foto: Art Studio, Shutterstock.com

Foto: Art Studio, Shutterstock.com

Reklama

Jakmile zaregistrujete, že se miláček někomu až okatě programově vyhýbá, nevyzvídejte. Každý má svá tajemství, ani on není výjimka. Bude-li se jednat o ženu, je možné, že spolu kdysi něco měli a nedopadlo to dobře kvůli její dominanci, nebo nevěře. Nyní ho zase uhání, což je mu protivné. Bez ohledu na zvláštní chování zatoužíte po jeho náruči, ale spíš proto, abyste se do ní stulily a cítily se v bezpečí. Sex pro vás oba bude výjimečně až na druhém místě.

Článek

Beran

Je nejvyšší čas, abyste v milostných záležitostech převzaly iniciativu. Nebude to tak složité, jak se vám zdá. Navíc to od vás nevyžaduje nic, co by se vám nelíbilo, nebo jste se musely přemáhat. Pomůže vám energie sextilu mezi Lunou a vaším vládcem Marsem. Odehraje se v 7.14 hodin a přiměje vás k tomu, abyste se konečně naplno zapojily do boje o to, co považujete za své životní štěstí.

Býk

Hovory mezi vámi proběhnou v přátelském duchu. Opravdu nevidíte důvod, proč byste se měli hádat, když se můžete domluvit na kompromisu. Partner sice netuší, co vás tak zklidnilo, ale vítá to s nadšením, jelikož bouřlivé výměny názorů nesnáší. Veškerou energii, kterou dnes vložíte do vašeho vztahu, berte jako prozíravou investici. Čím víc času spolu strávíte, tím bude vaše soužití pohodovější.

Blíženci

Partnera sice milujete, ale to neznamená, že budete zavírat oči před jeho přešlapy. Když udělá něco, co se vám nelíbí, bez okolků mu to řekněte. Bude to pro něho možná šok, protože na konkrétně pojaté výhrady od vás není zvyklý. Nakonec připustí, že ho váš postoj sice zaskočil, nicméně přiměl k sebereflexi a úvahám, zda opravdu dělá podstatné věci tak, jak by měl.

Rak

Ideální čas na sex nastane v časných ranních hodinách. Využijete totiž stoupající energii sextilu mezi Lunou a Marsem. Milování si vychutnáte naplno, bez sebemenších zábran a nejspíš se při vzpomínce na to, co jste s partnerem v posteli prováděli, budete zasněně usmívat ještě večer. Když se nenápadně zahledíte na partnera, zjistíte, že máte podobně blažený výraz.

Lev

Ohledně lásky a sexu máte jasno. Pochopitelně chcete, aby vás partner miloval, ale zároveň vám dopřál svobodu a volnost, což jednak potřebujete, a dále považujete za pádný důkaz důvěry. Než si s ním o tom promluvíte, měly byste si připomenout jeho dosavadní životní zkušenosti. Je totiž možné, že má na nevěru hodně nemilé vzpomínky, takže je žárlivý a pochybovačný jaksi z principu. Zkuste ho přesvědčit, že vám věřit může.

Panna

S láskou si problémy dělat nemusíte. Při harmonicky ozářeném Marsu ve vašem znamení vás čekají příjemné okamžiky a taky si ujasníte pár věcí. Pokud partner v poslední době budil dojem, že mu na vás a vašem vztahu moc nezáleží, přesvědčíte se, že to byl omyl. Okolnosti, které mu dělaly starosti, naštěstí pominuly, takže vám může až dojemně dokazovat, že jste pro něho ty nejdůležitější na světě.

Váhy

Nemůže být řeč o tom, že byste se s partnerem pohádali kvůli sexu. Zvyklosti a praktiky, které se nelíbí nebo nezdají vám, dokážete charakterizovat tak, aby sám od sebe pochopil, že vám opravdu vadí. Jeho reakce vás překvapí. Zatímco jindy přemýšlí, jak vás přesvědčí o své pravdě, nyní začne nahlas dumat o tom, co udělá, abyste byly spokojené a uspokojené. Jeho velkorysost vás mile překvapí.

Štír

Díky pozitivní energii Luny z Raka, kterou ráno navíc podporuje Mars z Panny, se z vás stanou milenky, o kterých většina mužů tajně sní. Pro svého partnera a jeho spokojenost uděláte všechno, co se jen dá. Vypadá to, jako byste mu četly smyslné myšlenky. Navíc svoje maximálně vstřícné chování dokážete s noblesou vysvětlit tak, aby měl pocit, že je všechno jeho zásluha.

Střelec

Nejspíš se vám hlavou honí představy, že budete mít stálého partnera, milence a navíc pár ctitelů, kteří vás budou neúnavně obletovat. Svým způsobem jsou podobné vize reálnější, než by se zdálo. Kdybyste se rozhodly, že to zkusíte, zabodujete. Je ale potřeba, abyste zapomněly na vrozenou upřímnost. Žádný z mužů, na které si děláte zálusk, se nesmíří se skutečností, že je jedním z mnoha.

Kozoroh

Úvahy o tom, co všechno musíte pro lásku udělat a co je pro váš vztah nejdůležitější, vám způsobují akorát stres. Místo rozebírání nejrůznějších teorií a vymýšlení bláhových scénářů se raději pusťte do praktického „zkoumání“ erotických možností a sexu jako takového. Sextil mezi Lunou a Marsem naznačuje, že budete mít v milostných sférách docela napilno.

Vodnář

Na téma lásky a sexu s miláčkem raději nežertujte. Obvykle se sice chlubí svým smyslem pro humor a tím, jak s přehledem zvládá i debaty na velice citlivá témata, jenže… Kdybyste na jeho účet zavtipkovaly, velice rychle zjistíte, že na jisté skutečnosti je převelice háklivý a bere si je osobně. Hádka by se z toho sice nevyklubala, ale uražené mlčení považujete za ještě protivnější.

Ryby

Při sextilu mezi Lunou ve svém sektoru lásky a romantiky a Marsem ve svém partnerském sektoru se nemáte v milostných sférách čeho obávat. Na miláčka se dokážete naladit tak dokonale, že mu přání plníte snad ještě dřív, než si uvědomí, že po něčem takovém vlastně touží. Navíc zvolíte styl, který přinese radost a potěšení vám oběma.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám