Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 6. 1.

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Reklama

Slibte si, že budete trpělivé a nebudete se zbytečně rozčilovat. S rezervou berte zejména partnerovy nápady. Budou šokující, ale rychle ho přejdou. Nakonec vám dojde, že vás stejně jenom chtěl provokovat. Na milování tedy dojde a bude skvělé. Kdybyste miláčka dokázaly přesvědčit, že nemá jít rovnou na věc, ale že byste si před tím mohli dopřát třeba společnou sprchu, nebo si jen tak povídali a mazlili se, budou zážitky ještě pěknější.

Článek

Beran 

Lidí, kteří se vámi budou chtít bavit o lásce a sexu, dokonce se vám začnou svěřovat, je kolem opravdu hodně. Vy však na takové podněty reagujete spíš zdrženlivě. Žádná cizí tajemství znát nepotřebujete a nechcete. Máte těch svých dost na to, abyste se měly čím zabývat ve dne i v noci.

Býk

Snažte se nedělat si starosti s láskou a prostě jisté skutečnosti vezměte na vědomí. Jakmile miláček zjistí, že vás nenaštve, ale že k němu naopak přistupujete s chladnou hlavou, začne se automaticky chovat mnohem lépe. Při Luně v Rybách se dokážete jeden na druhého podstatně lépe naladit i v sexu. Dnes prostě u vás doma zavládne pohoda.

Blíženci

To, že si na vás vzpomene váš bývalý, vás sice potěší, ale k nadšení máte daleko. Když dá jasně najevo, že by se s vámi moc rád sešel, začnete si vymýšlet vhodné výmluvy. Nakonec však usoudíte, že bude lepší, když půjdete s pravdou ven, že jste tuto kapitolu definitivně uzavřely. To, že se svým současným partnerem prožíváte „líbánky v ráji“, však zdůrazňovat nemusíte.

Rak

S partnerem se nejspíš na něčem nedomluvíte, což neznamená, že mezi vámi nutně musí vzniknout rozkol. Naštěstí jde o věc, kterou nemusíte řešit hned. Když počkáte do večera nebo do zítřka, nic se nestane. Čas a energii, které jste nevyplýtvali při hádce, můžete věnovat sexu. Po zdařilém a oboustranně uspokojivém milování vás možná napadne, jak vyřešíte většinu z toho, co ještě ráno vypadalo beznadějně.

Lev

Dokážete neskutečné věci, ale všechno přece jenom ne. Omluvu pro jednání partnera, které se vám nezamlouvá, ani díky lásce nedokážete najít. Nicméně při troše snahy mu zvládnete taktně vysvětlit, k čemu máte výhrady, aby pochopil, že chyba není na vaší straně. Hlavně si nenechte namluvit, že o vašich slovech musí přemýšlet, takže ho veškeré erotické touhy přešly.

Panna

Čeká vás hodně náročné dilema, kdy si budete muset vybrat mezi harmonickým partnerským životem a kariérou. Miláček po vás sice nic takového nechce, ale vám je jasné, že byste obojí nezvládly, ani kdybyste moc chtěly. Když si nakonec dáte všechno dohromady, je pravděpodobné, že láska umocněná báječným sex nakonec zvítězí.

Váhy 

Pocit, že jste na sexu téměř závislé a že se bez něj nedokážete obejít, klidně rozeberte do detailu. Nakonec mávnete rukou s tím, že existují mnohem horší závislosti, které by vám skutečně ničily život. Můžete si třeba myslet, že tak s miláčkem upevňujete pouto stylem, který se vám oběma velice líbí.

Štír

Při Luně v Rybách se vám skvěle sbírají nové erotické zkušenosti. Pokud o ně stojíte, dostanete je v hojné míře, a zejména stylem, který vám spolehlivě zvýší sebevědomí. Když se rozhodnete, že se spokojíte s těmi, které vám poskytne stálý partner, vůbec to nevadí. Při troše oboustranné snahy si navzájem dokážete vyhovět, a dokonce máte šanci prožít orgasmy současně.

Střelec

Při Luně v Rybách máte sklony chovat se naprosto jinak než obvykle. Nemáte náladu na vtipy, ale zato dáte jasně najevo, že od miláčka očekáváte romantický přístup. Jelikož přesně neví, co si pod tím představujete, měly byste mu jít příkladem. Prostě mu názorně předveďte, jaké něžnosti vás přivedou na vrchol blaha.

Kozoroh

Při Luně ve svém sektoru komunikace se dokážete volně a naprosto otevřeně bavit o všem, včetně sexu. Miláčkovi jasně řeknete, co od něho v tomto ohledu očekáváte. Kdybyste ho přiměly, aby se zachoval stejně, čeká vás krásný den plný příslibů a následně noc, na kterou se nezapomíná.

Vodnář

S vaším partnerem to není jednoduché ani snadné. Naštěstí dobře víte, jak na něho. Je vám jasné, že po rafinovaně „dávkovaném“ sexu pro vás udělá i to, o čem dosud nechtěl ani slyšet. Vy svých talentů nezneužíváte, a proto je šance, že skutečně vykoná, co vám jen na očích uvidí.

Ryby

Ohledně sexu a erotiky vás odpoledne čeká velké překvapení. Postará se o to sextil mezi Lunou a Uranem, který vrcholí ve 20.05 hodin. S důvěrným návrhem navíc vyrukuje člověk, který vás už dlouho přitahuje, jenže se vám nabídne způsobem, jaký nejste schopné akceptovat. Své emoce mu podáte tak, že se vám omluví, a následně se zeptá, zda by to mohl zkusit znovu a lépe.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám