Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 7. 10.

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To, že někoho důvěrně znáte, ještě neznamená, že vás nemůže překvapit. Partner vyrukuje s něčím, co vám vyrazí dech. Nakrátko, jelikož vám rychle dojde, že by to mohl být přesně ten podnět, jímž okořeníte erotické hrátky. Zkuste se na něho smyslně usmívat, klidně i pomrkávejte, a zareaguje přesně tak, jak si představujete. Máte šanci prožít druhé líbánky.

Článek

Beran 

Potíže, které s miláčkem v poslední době musíte řešit, sice nezmizí, ale vy se na ně začnete dívat jinak. Zejména odpoledne s podporou Venuše ze Střelce usoudíte, že se vlastně neděje nic, co by hodně náruživý sex nedokázal vyřešit. Obvykle vám sice tento způsob zvládání problémů připadá nefér a prvoplánový, ale je to nejlepší, co můžete udělat.

Býk

Sex, který proběhne ráno, tedy pod patronací Venuše z vašeho partnerského sektoru, bude něžný a zároveň vášnivý. Večerní milování ovlivní Luna, která se do vašeho partnerského sektoru dostává už v 16.22 hodin. Pod jejím vlivem se na sebe napojíte tak, až budete mít pocit, že si dokážete číst i ty nejskrytější myšlenky. Bude to zajímavý zážitek, při němž si naplno vychutnáte spojení duší i těl.

Blíženci 

Venuše, která se v 13.22 hodin přesouvá do vašeho partnerského sektoru, na váš osobní, tedy i erotický život vyvine okamžitě značný tlak. Konečně si uvědomíte, že to, co v partnerství i v sexu v poslední době zažíváte, je poněkud nuda a nechcete v tom pokračovat. Zatím ještě nevíte, co s tím uděláte, ale je vám jasné, že něco podniknout musíte.

Rak

I když ráno po sexu bytostně zatoužíte a krásně byste si to užily, dopadne to patrně jinak. Vliv Venuše v posledním stupni Štíra zastíní energie kvadratury mezi Lunou a Plutem. Vrcholí v 7.04 hodin a dostane vás do rozporuplné situace. Na jedné straně se budete chtít pomilovat, nicméně vás smysl pro povinnosti tahá z postele, což nakonec uděláte, abyste nepřišly pozdě do práce.

Lev

Prekérní situace pro vás není nová. Nejspíš se totiž dostanete do sféry zájmů dvou mužů, z nichž si musíte vybrat. Tentokrát to však bude hodně náročné. Oba jsou skvělí a vy nevíte, komu dát přednost. Dost možná to dopadne tak, že si místo výběru z těch dvou nakonec zvolíte třetího, který dosud stál opodál a jen čekal, jak to dopadne.

Panna

Když budete pozorné, během jediného večera se o miláčkovi dozvíte podstatně víc, než vám vůbec někdy o sobě prozradil. Pak budete potřebovat spoustu času, abyste si informace daly dohromady a srovnaly v hlavě. Není od věci, když sex pojmete jako terapii, díky které se po tělesné i duševní stránce alespoň trochu uvolníte.

Váhy

Hlavně nedopusťte, aby Venuše měla navrch nad vaším zdravým rozumem. Bude to aktuální zejména večer, kdy máte sklony dělat pošetilé věci kvůli lásce, nebo tomu, co aktuálně za lásku považujete. Zkuste si hned ráno slíbit, že za všech okolností zůstanete večer doma a raději nebudete ani telefonovat nebo posílat textovky.

Štír

Jisté věci byste neměly lámat přes koleno. Smiřte se s tím, že existují sexuální praktiky, k nimž partnera nepřesvědčíte, i když se budete hodně snažit. Hlavně mu nenaznačujte ani neříkejte, že si pro experimenty v posteli taky můžete najít někoho jiného. Je to sice pravda, ale on to vědět nemusí.

Střelec

Než se rozhodnete, co a jak budete s partnerem večer dělat, měly byste se na něj alespoň na chvíli naladit. Kdybyste si umínily, že v první řadě zapracujete na posílení vzájemných vazeb, Venuše na samém začátku vašeho znamení vám bude nápomocna. Z hlediska dlouhodobé perspektivy vašeho vztahu je to moudré rozhodnutí. Začněte uspokojením duší a fyzická potěšení si nechte až na později.

Kozoroh

O tom, jak to máte doma a v posteli, se pro jistotu s nikým nebavte. Naštěstí jde o oblast, v níž nejste moc sdílné. Kdybyste byly, můžete sice říkat pravdu, ale nikdo vám stejně věřit nebude. Navíc se dozvíte, že se jenom bezuzdně chlubíte, protože takové erotické tempo přece není možné. U někoho není, ale u vás opravdu je…

Vodnář

Venuše v ohnivém znamení se vám večer postará o zážitky, kterými překvapíte nejen partnera, ale hlavně samy sebe. Tím, co mu nabídnete, posune váš milostný život o pár úrovní výš. Když vám pak celý udýchaný pošeptá, že takovou divočinu snad ještě nezažil, můžete si být jisté, že mluví pravdu. Na to, aby si po takovém výkonu vymýšlel, totiž nemá kapacitu.

Ryby

Ohledně lásky máte jasno. Víte, proč chcete toho, koho chcete. Zároveň je vám jasné, proč odmítáte toho, kdo by se k vám podle všech kolem skvěle hodil. I váš rozum hovoří jasně a vy to chápete, jenže to nestačí. Člověka, který ve vás nezažehne tu pravou erotickou jiskru, nechcete a nepotřebujete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám