Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 9. 12.

Foto: Nebojsa Tatomirov, Shutterstock.com

Foto: Nebojsa Tatomirov, Shutterstock.com

Reklama

Konečně si můžete vydechnout, to hlavní jste dokončily či dořešily. Pár drobností je sice ještě třeba dodělat, ale to už půjde jako po másle. Pochvalte se za to, co všechno jste zvládly, a rozhodně toho nebylo málo. Trocha bláznovství a vášní vám proto náramně prospěje. Do poměrně stereotypního života to vnese vzruch, na který marně čekáte. Miláčka svým nadšením strhnete tak, že vás zcela spontánně označí za ženu svých snů.

Článek

Beran 

Momentálně nepotřebujete v partnerovi vidět ani tak milence, jako spíš kamaráda. Místo divokého sexu toužíte po harmonii, kdy mu můžete položit hlavu na rameno a vychutnávat si pocit jistoty a bezpečí. Naštěstí máte po boku člověka, který vám vyhoví. Moc tomu sice nerozumí, nicméně se nepídí po důvodech a dopřeje vám všeobjímající náruč.

Býk

Drobné nesrovnalosti, které se vloudí mezi vás a partnera, berte jako něco, co je sice nepříjemné, ale občas se prostě stává. Na váš erotický život nebudou mít negativní vliv. Spíš naopak! Když si večer budete vyjasňovat, kdo to jak myslel a kterak to ten druhý pochopil, vzbudí to veselí a následně si padnete kolem krku.

Blíženci

S láskou buď problémy nemáte, nebo si je nehodláte dělat. Miláček se se zlou potáže, začne-li tvrdit, že něco je špatně a musíte to hned vyřešit. Dáte mu jasně a jednoznačně najevo, že nic takového nevnímáte a řešit to nechcete. Kdybyste se však nad jeho slovy zamyslely, musíte připustit, že situace mezi vámi není tak ideální, jak byste si přály.

Rak

Veškeré hovory s partnerem odložte až na večer. Od 15.53 hodin bude Luna v Rybách a vy oba v pohodě. Dokonce bude souhlasit s tím, že vás místo sexu jemně, leč důkladně namasíruje. Mimo to se postará, aby to pro vás byl zážitek, který vás uvolní a vzruší zároveň. Večer bude sice dlouhý, ale tak příjemný, že na něj hned tak nezapomenete.

Lev

K adventnímu výletu, na který vás pozve kamarád, musíte zaujmout správný postoj. Velice rychle vám dojde, že mu nejde ani tak o dodržování tradic, jako o to, abyste byli spolu. Vy jste zatím o tak zásadní změně vašeho vztahu neuvažovaly, ale teď si říkáte, že se má vyzkoušet všechno a že by to vlastně nemuselo být špatné.

Panna

Sex si nechte na večer, až se Luna nadobro usídlí ve vašem partnerském sektoru. Předem se však smiřte s tím, že budete muset miláčka přemlouvat déle a intenzivněji, než jste zvyklé. Kdyby vás to náhodou v průběhu akce přestalo bavit, nic se neděje. Zvolte strategii „mrtvého brouka“ a s pobaveným výrazem pozorujte, co to s ním udělá. Toho, že byste usnuly neuspokojené, se obávat nemusíte.

Váhy

Sex bude ideální v časných ranních hodinách. Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky je pod příznivými aspekty a vy si pocit blízkosti náležitě užijete. Drobné problémy můžete mít v této oblasti večer. Miláček usoudí, že byste se mu měly intenzivně věnovat a svoje zájmy odložit. A to je právě to, do čeho se vám ani trochu nechce.

Štír

To, že s vámi někdo flirtuje, si umíte užívat, ale ani omylem vás nenapadne, že byste kvůli tomu zásadně měnily život. Je však potřeba, abyste nenápadně vysondovaly, jak vaše vzájemné vztahy vnímá dotyčný. Kdybyste zjistily, že to, co vy považujete za dobrou a lehce erotickou zábavu, on vyhodnotil jako osudovou lásku, je nejvyšší čas, abyste se ctí vycouvaly.

Střelec

Při večerní Luně v Rybách to se sexem není jednoduché. Miláček je naladěný na romantiku a váš jednoduchý, přímočarý postoj mu nevyhovuje. Pokud chcete, aby mezi vámi zavládla pohoda, nechte mu volné pole působnosti. On bude spokojený, protože si bude připadat jako pán situace. Vy si užijete to, že je doma klid a on nebručí.

Kozoroh

Kdybyste se rozhodly, že partnera v rámci milostné předehry namasírujete, použijte olej s neutrální, nebo spíš uklidňující vůní. Je totiž napjatý a nesoustředěný, takže něco takového nutně potřebuje. Vaše hýčkání bude přesně to, co mu udělá dobře, a finální efekt v podobě vzrušení bude ještě lepší, než jste čekaly.

Vodnář

S trochu tvrdými lokty a lehce cynickým přístupem se tentokrát dostanete dál než pouze se všeobjímající láskou. Když partner žárlí sice nepodloženě, ale o to intenzivněji, klidně ho v tom nechte podusit. Bude to lepší, než abyste mu pořád dokola dokazovaly, že nemá důvod k pochybnostem o vaší věrnosti, ale on by vám stejně nevěřil.

Ryby

Večer už bude Luna ve vašem znamení, takže všechno ohledně sexu bude krásné, snadné a jednoduché. Vy chcete jeho a on touží po vás. Právě proto byste si na dnešek neměli plánovat žádné nové či náročné aktivity. Kromě toho, že se pomazlíte a pomilujete, může všechno ostatní počkat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám