Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 1. 8.

Foto: Just Life, Shutterstock.com

Foto: Just Life, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud vás něco naštve, miláčkova náruč je tím nejlepším místem, kde se zloby, zklamání či frustrace zbavíte. Potěší ho, že oporu, bezpečí a útěchu hledáte právě u něho. Dokonce nahlas poznamená, že byste se mohly takto uklidňovat častěji. Jestli je ovšem důvodem vaší rozmrzelosti právě on, ze všeho nejdřív si promyslete, co vlastně chcete. Jestli váš vztah vylepšit a utužit, nebo si raději dát pauzu.

Článek

Beran 

Kdyby bylo na vás, vhodný čas na sex nastane kolem 3.35 hodin. Luna se dostává do sextilu s Uranem v Býku a postará se, abyste si milostnou předehru i samotný akt maximálně užily. Navíc je neděle, takže si ráno můžete přispat. Jelikož se vám noční dovádění zalíbí, můžete si třeba během odpolední siesty dopřát další kolo.

Býk

Vzrušující zážitky sexuálního charakteru vás svým způsobem srovnají se životem, s partnerem i vlastní psychikou. Ideální bude, když se pomilujete hned po ránu. Žádné strachy, nikdo vás nebude rušit. Pod vlivem Luny ve vašem znamení budou děti dlouho spát. Jindy byste je tahaly z postýlek, ale dnes si řeknete, že je to vlastně dobře. Potomci se pořádně vyspí a vy dva si spolu náramně užijete.

Blíženci

Partner, který byl ještě nedávno velice náruživý, v posteli takřka k neutahání, náhle změní postoj. Připadá vám, že nad sexem spíš přemýšlí, než aby se měl k činu. Jeho jednání vás přimějte k úvahám. Ať pozdě odpoledne si uvědomíte, že nad vaším vztahem dumá právě proto, že chce víc, než pouze letní dobrodružství nebo nezávazná rande.

Rak

Nejspíš si umíte názorně představit, jak to mezi vámi a partnerem bude vypadat v dalších dnech a týdnech. Jen mějte na paměti, že lehká nejistota dodává vztahu tolik potřebnou jiskru. Navíc to vypadá, že se o vás partner zajímá mnohem intenzivněji. Třeba mu konečně došlo, že se kolem vás motají jedinci, kteří by vám mohli zamotat hlavu. Udělá všechno pro to, aby případné soky z vašeho života vystrnadil, což vás baví sledovat.

Lev

Potíže můžete mít s partnerovým příbuzným nebo kamarádem. Neustále vám dává tajnosnubně najevo, že se mu líbíte, nebo ho dokonce přitahujte. Dosud jste to braly jako žert a podle toho reagovaly. Když však zjistíte, že to myslí vážně, bude to pro vás šok. Naštěstí se umíte tvářit tak, aby pochopil, že mu u vás pšenka nepokvete.

Panna

Miláček se někde dočte, že jedinci ze znamení Panny nejsou k sexu zrovna vstřícní. Měly byste jen pokrčit rameny a líbezně se pousmát. Případně můžete poznamenat, že jste si myslely, že má lepší paměť. Když vám po tom, co jste spolu v posteli prožili, dokáže předhazovat chlad a nezájem o erotiku, nemá smysl se o tom vůbec bavit.

Váhy

Díky energii Luny z Býka se stane mazlivý i člověk, který jindy po něžnostech neprahne. Miláček si o to nahlas sice neřekne, ale opravdu chce, abyste ho masírovaly, hladily, líbaly a všestranně ho hýčkaly. Zvlášť krásný bude v tomto směru večer. Budete oba tak spokojení, že ani jednoho nenapadne pustit televizi, a když, tak se společně podíváte na film pro dospělé.

Štír

Myšlenky, že by to v milostných sférách mohlo být lepší, nechte jen proběhnout hlavou. Žádné závěry z nich nevyvozujte. Kolem 20.14 hodin, kdy Luna bude v sextilu s Neptunem, se totiž můžete těšit na nové a velice vzrušující intimní podněty. Miláček se na vás dokáže napojit tak, že vám erotická přání splní snad ještě dřív, než mu je špitnete do ouška.

Střelec

Jistým věcem byste se měly postavit čelem. Zkuste zapřemýšlet o tom, co vás v sexuální oblasti formovalo a přimělo ke stávajícím postojům. Jde o záležitost, kterou musíte vyřešit samy, nikdo jiný vám s tím nepomůže. Pokud to zvládnete během dneška, hodně se vám uleví a můžete se těšit na pocit svobody a volnosti, který nic nenahradí…

Kozoroh

Ohledně lásky máte vlastní a velice konkrétní představy. Potíže vzniknou kvůli tomu, že narazí na sny a přání, které má v této oblasti partner. Naštěstí si uvědomujete, že kompromis neznamená prohru, jelikož soupeření o dominantní roli do milování nepatří.

Vodnář

Některým lidem byste se měly ve vlastním zájmu vyhýbat velkým obloukem. Pokud předem víte, že na akci, kam vás zvou, bude jeden z vašich neodbytných ctitelů, raději zůstaňte doma. Samozřejmě se hostiteli nebo organizátorům včas omluvte. Fantazii při vymýšlení věrohodné výmluvy se meze nekladou…

Ryby

Veškeré erotické aktivity příznivě ovlivňuje sextil mezi Lunou a Neptunem. Vzhledem k tomu, že vrcholí ve 20.14 hodin, nepočítejte s ranním, nýbrž s večerním milováním. Právě proto byste si po poledni měly dopřát ničím nerušenou siestu, ať doplníte síly, které budete velice potřebovat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám