Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 10. 10.

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snažte se krotit vrozenou výbušnost, a to hned od rána. Pokud se přestanete ovládat, budete nervózní, podrážděné a hubaté. Uvědomte si, že je neděle a psychická pohoda by měla být přednější než vyřešení banálních problémů. Jestli se vám podaří být roztomilé, za soumraku budou mít vaše hormony pohotovost. Nechte partnera, aby si zdříml u televize, protože tím načerpá energii, a vášnivou noc tak máte jistou.

Článek

Beran 

V lásce se i vám můžou stát věci, které vás vyvedou z míry. Pokud se dočkáte vyznání lásky, bude jak upřímné, tak náležitě temperamentní. Navíc si můžete být jisté, že dotyčný myslí vážně každičké slovo. O tom, jak se situace bude dál vyvíjet, rozhodnete vy. Kdybyste trochu zaváhaly, nebo váhání alespoň předstíraly, nebude to vůbec na škodu.

Býk

Jste mimořádně štědré. Miláčkovi dáváte city najevo takovým stylem, že ho tím vyvádíte z míry. Nicméně se můžete těšit na kladnou odezvu, kterou vám v milostných sférách nabídne. Zcela jinak si vychutnáte i sex. Neberete ho jako něco, co je málem povinné, ale jako příjemnou kratochvíli, bez níž si dokonalou neděli nedokážete představit.

Blíženci

Ve všech mezilidských vztazích, zejména těch milostných, musíte zapojit zdravý rozum. Fantazie vám sice může podsouvat lákavé vize ohledně zamilovanosti, ale vy se ji snažte ovládnout. Kdybyste si umínily něco, co vlastně neexistuje, bude to průšvih. Pak byste se mohly vrhnout kolem krku někomu, kdo si vás nezaslouží, a to jen proto, abyste na jiného zapomněly.

Rak

Před partnerem se chcete předvést v těch nejlepších barvách, což je naprosto přirozené. Právě proto si musíte vybrat tu nejlepší cestu, která vám to umožní. Pokud chcete uspět na výbornou, musíte potlačit vrozené pečovatelské sklony. Musíte prostě vytvořit situaci, kdy se v životě i v posteli nebudete starat vy o něho, nýbrž on o vás.

Lev

Luna ve Střelci přeje erotickým překvapením. Kdybyste si umínily, že z vás miláček bude paf a jen na vás bude obdivně zírat, dosáhnete toho poměrně snadno. Oblečte si sexy prádlo a natáhněte punčochy s krajkovým lemem. Vlastní sebevědomí a jeho nadšení máte jisté, navíc i noc, která bude patřit k těm mimořádným.

Panna

V lásce a sexu chcete poznat něco, co jste ještě nezažily, což je naprosto přirozené. Pokud však budete čekat, až s tím vyrukuje partner, hrozí, že se nedočkáte. Právě proto by bylo lepší, abyste sebraly odvahu a svá přání mu sdělily nahlas a bez vytáček. Vzápětí se dozvíte, že se mu vaše nová podoba sebejisté ženy moc líbí. Vaše fantazie pak vezme za své.

Váhy

S tím, co v lásce momentálně prožíváte, si nedokážete poradit, ani kdybyste moc chtěly. Rozum vám nejspíš napovídá, abyste se nehnaly do vztahu, který podle všech ukazatelů nemůže dopadnout dobře. Vy však máte oči zamlžené emocemi i příslibem snového sexu, takže se pořád přesvědčujete, že všechno nakonec dobře dopadne…

Štír

Když se miláček rozhodne, že vás v ložnici něčím překvapí, měly byste se alespoň tvářit, že vás potěšil a po ničem jiném jste vlastně netoužily. Vám to nic neudělá a on bude mít náramnou radost. Kdybyste byly trpělivé a počkaly na večer, mohlo by skutečně dojít i na nějaké erotické překvapení.

Střelec

Doputují k vám zajímavé, až šokující informace o miláčkovi, a to díky souhře neuvěřitelných náhod a upovídanosti osob, které netuší, že k sobě patříte. Dozvíte se i to, co jste vědět nepotřebovaly a vlastně ani nechtěly. Může vás však utěšit, že ranní novinky se do večera poněkud změní. Nakonec konstatujete, že to s ním sice není lehké, ale stejně je vám s ním krásně.

Kozoroh

Konjunkce Merkura s Marsem sexu moc nepřeje. Hrozí, že se vzbudíte v bojovné náladě a budete na miláčka bezdůvodně naštvané. Jakmile si uvědomíte, že se potýkáte s emocemi, které nezvládáte, měly byste ho na to upozornit. Naštěstí je chápavější, než myslíte. Poznámky si odpustí a ranní sex klidně přesune na večer.

Vodnář

Ve jménu zachování partnerského klidu a vztahové pohody se chovejte prozíravě. Pokud se kolem pohybuje osoba, která je pověstná tím, že rozeštvává lidi, držte ji od sebe a partnera co nejdál. Může vám sice slibovat, že vás dva nechá na pokoji, ale to nehraje roli. Prevence je v tomto případě lepší než pozdější pláč nad „rozbitým“ vztahem.

Ryby

Patrně chápete, že byste měly s emocemi zacházet opatrněji a partnerovi nedávat svoje touhy tak okatě najevo. Přes veškerou snahu to ale nedokážete. Na to, aby mu bylo jasné, že vás intenzivně vzrušuje, stačí, aby se vás jenom letmo dotkl. Vy sice můžete tvrdit, že to s vámi nic nedělá, ale zrychlený dech a roztoužený pohled vás prozradí.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám