Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 11. července

Foto: Standret, Shutterstock.com

Foto: Standret, Shutterstock.com

Reklama

Návštěva známých nebo blízkých příbuzných proběhne vcelku pohodově. Postaráte se o to hlavně přirozeným chováním a tím, že se je nebudete snažit ohromit. Máte-li v úmyslu sdělit jim novinky, které se týkají vašeho milostného či rodinného života, udělejte to až ke konci setkání. Jinak vás budou celou dobu přesvědčovat, že děláte velkou chybu. Neděláte!

Článek

Beran 

Nejspíš si slíbíte, že si v citech, vztazích či závazcích uděláte pořádek, což ale neznamená, že se vám to podaří. Kombinace Luny, Venuše a Marsu ve Lvu povede k tomu, že opět začnete usilovat o člověka, kterého jste se už jednou pokoušely získat. Marně… Když tentokrát vsadíte na sebejistý výraz, líbezný úsměv a zdůrazníte svoje přednosti, mohlo by to vyjít.

Býk

Existuje nebezpečí, že na partnera začnete intenzivně a navíc bezdůvodně žárlit. Nejspíš to odstartuje skutečnost, že se k vám donesou informace, které údajně vyprávěl svým kamarádům. Měly byste si uvědomit, že to může být pouhá fáma, případně se jenom vytahoval. Díky tomu vám dojde, že může o sexu a důvěrnostech žertovat, ale jeho postoj k životu i k vám je zcela odlišný. Místo scény zkuste odlehčit atmosféru tím, že budete na dané téma vtipkovat taky.

Blíženci

Překvapí vás velice smyslné, ba přímo erotické sny, které obvykle nemíváte. Když se o tom zmíníte partnerovi, bude hodně zvědavý a začne se vyptávat na podrobnosti. Zapomeňte na stud či rozpaky. Pokud totiž přistoupíte na jeho hru „na pravdu“, také se s vámi podělí o vlastní fantazie a některé si obratem vyzkoušíte v praxi, což se vám bude náramně líbit.

Rak

Máte mimořádný dar, že dokážete spojit péči o praktické potřeby partnera s něžným hýčkáním a erotikou takovým stylem, že bude blahem bez sebe. Začít můžete třeba tím, že ho budete jemně, ale důkladně masírovat. Není vůbec důležité, kterou částí jeho těla začnete. I zprvu zdravotní masáž, která má za cíl uvolnit svaly a ulevit mu od bolesti, se zakrátko změní v něžné laskání a milostná předehra povede k sexuálnímu aktu.

Lev

Zřejmě se vám po dotyčném tuze stýská. Není to hanba, takže není důvod, abyste si to nechávaly pro sebe. Ve vašem případě by bylo lepší, kdybyste překonaly vrozenou hrdost a upřímně se mu svěřily. Jeho reakce bude vstřícná, zajímavá, jen poněkud matoucí. Nebudete si vůbec jisté, zda jste svým vyznáním „načechraly“ jeho ego, nebo ho převelice potěšily, jak tvrdí.

Panna

Milostných, ba přímo erotických návrhů dostanete celkem dost. Potíž je v tom, že žádný nepřijde od toho pravého. Následně si tedy budete lámat hlavu tím, zda využijete šance a užijete si vzrušující zážitky, nebo rázně odmítnete a počkáte na toho, kterého jste si vysnily. Dilema byste měly vyřešit co nejdřív, ale snadné to nebude.

Váhy

Díky Merkuru ve spřáteleném znamení Blíženců dokážete o lásce a svým způsobem i sexu mluvit tak, aby to bylo upřímné a věrohodné. Kdyby vás napadlo, že miláčkovi napíšete báseň, nebo aspoň zamilovanou či lechtivou zprávu, neváhejte ani chvíli. Rozhodnete se až poté, jestli mu ji dáte přečíst, nebo pošlete. Důležité je už jen to, že jste se rozhodly vyjádřit niterné pocity písemně.

Štír

Před některými věcmi sice můžete dál zavírat oči a tvářit se, jako by neexistovaly, ovšem otázkou zůstává, k čemu to bude dobré. Tajené city, které nepřipouštíte ani samy sobě a všem kolem nahlas tvrdíte, že vůbec neexistují, totiž co nevidět vtrhnou do vašeho života jako uragán a převrátí všechno vzhůru nohama. Momentálně by proto bylo lepší, kdybyste si přiznaly, co se s vámi děje, a zamyslely se, co s tím uděláte.

Střelec

Ve vlastním zájmu byste si hned ráno měly uvědomit, že sex je zrovna tím nejdůležitějším, čemu byste se s partnerem měli věnovat. Když nebudete dělat drahoty a řeknete mu to bez zbytečných vytáček, užijete si vlastně dvakrát. Nejdřív si vychutnáte jeho naprosto udivený výraz a následně radostné nadšení při mazlení a milování.

Kozoroh

Z ryze praktických důvodů bude vhodné, když sex odložíte na večerní hodiny. Využijete tak energii Merkura, který se ve 21.36 hodin dostává do vašeho partnerského sektoru. S jeho pomocí dokážete s miláčkem komunikovat tak, abyste ho patřičně naladily k milostným hrátkám. Přes den by vám podobné hovory daly dost zabrat, ale večer to půjde jako po másle.

Vodnář

Ohledně lásky a sexu žádná nesplněná přání vlastně nemáte. S touto sférou života jste zjevně spokojené. Navíc jste si jisté, že partner pro vás dělá všechno, co je v jeho silách, někdy i trochu navíc. Díky Merkuru, který až do 21.36 hodin prochází vaším sektorem romantiky, mu dokonce dokážete otevřeně sdělit, že si počíná skvělé a že v tom má pokračovat.

Ryby

S erotikou to bude lepší až večer. Merkur se dostane do vašeho sektoru lásky a romantiky, takže partnera snadněji přesvědčíte k lehce dvojsmyslným hovorům a následně i odvážným dotekům. Milostnou předehru prodloužíte a taky si ji pořádně užijete, když budete chvilkami předstírat, že ho odstrkujete, aby si připadal jako neodolatelný svůdník. Oběma bude jasné, že to je součást rafinovaného škádlení.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám