Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 13. 2.

Foto: Summer loveee, Shutterstock.com

Foto: Summer loveee, Shutterstock.com

Reklama

Máte-li někoho rády, rozhodně se kvůli němu nemusíte obětovat. Jakmile začne vyžadovat něco, co vám zdravý rozum nedovolí udělat, zapřemýšlejte, jakou roli ve vašem životě vlastně hraje. A rozhodně si nic nenalhávejte, stejně tak nehrajte divadýlko! I když existuje spousta „zaručených“ návodů, jak můžete předstírat radost, nadšení, dokonce i orgasmus, vy to nedělejte. Kdo vás důvěrně zná, ten to na vás pozná.

Článek

Beran 

Hovory o sexu, které vedete s partnerem, se snažte udržet v citově vyvážené a spíš romantické rovině. Nutně to potřebuje. Vám sice takový přístup není zrovna vlastní, nicméně se dokážete překonat a přesvědčíte ho, že uvažujete stejně jako on. Pak už bude cesta ke zdařilému sexu přímá, jednoduchá a snadná.

Býk

S láskou a sexem je to ve vašem případě snadné. Díky Luně ve vašem sektoru komunikace dokážete jasně vyjádřit svá přání. Navíc máte partnera, který je dokáže plnit ochotně a přesně tak, jak si představujete. Večer pod vlivem trigonu Luny s Neptunem proběhne v atmosféře trochu snové, ovšem příjemné a hodně vzrušující.

Blíženci

Zkuste být něžnější než obvykle. Stejnou porci citlivosti vyžadujte od partnera. Bude překvapený, ale nakonec usoudí, že to můžete zkusit. Když mu večer špitnete do ouška, že sex s ním byl ten nejkrásnější valentýnský dárek, bude poctěný a nadšený.

Rak

V lásce problémy nemáte, protože si je nemíníte připouštět. Velice dobře sice víte, že miláček není ideální, ale to vám postupně přestalo vadit. Když ho totiž srovnáte s partnery kamarádek či známých, uvědomíte si, že jste při výběru měly šťastnou ruku. Navíc se přesvědčíte, že mezi vámi stále funguje až živočišná přitažlivost, což je další plus.

Lev

Toužíte, aby vás ustavičně někdo dobýval a snažil se, abyste se v jeho společnosti, potažmo v náruči cítily jako v ráji. Naštěstí máte vnímavého a chápavého partnera, který vás miluje, takže mu projevy náklonnosti nedělají potíže. Když zapojíte svůj „pedagogický talent“, záhy jeho erotické dovednosti dovedete k dokonalosti, a tím pádem i ke své spokojenosti.

Panna

Představa života bez sexu se vám ani trochu nelíbí. Máte-li dojem, že miláček v tomto směru nepodává takové výkony, na jaké jste zvyklé, hned nezačněte panikařit, že ho už nepřitahujete. Když si uvědomíte, co všechno aktuálně prožívá v práci, dojde vám, že sex je možná to poslední, na co myslí. Naštěstí se večer Luna dostane do trigonu s Neptunem a všechno se začne vracet do normálu.

Váhy 

Kamarádka, která má v lásce nebo v sexu problémy, přijde zaručeně za vámi. Potíž je v tom, že v jejím případě nějaké plané utěšování nestačí. Musíte jí konkrétně vysvětlit, v čem podle vašeho názoru chybuje. Následně si umíníte, že se podobných chyb musíte vyvarovat, a tak se postaráte, aby byl nejen nedělní večer plný citů, mazlení i vášní.

Štír

Je potřeba, abyste se věnovaly nejen fyzickému prožívání erotických rozkoší, ale taky o milostném vztahu přemýšlely. Jen tak přijdete na to, že sex je pro vás mnohem důležitější, než si myslíte. Život bez stálého partnera si představit dokážete a jste si jisté, že byste si poradily. Představy osamělých nocí vás ale zneklidní, až rozhodí.

Střelec

Přestože byste daly přednost ráznější akci a intenzivnějším projevům lásky, miláčka k tomu nepřemluvíte. Při Luně v Rybách je romanticky naladěný, což byste měly respektovat a netlačit na pilu. Naštěstí ve vás podobně citlivé touhy budou během dne posilovat, takže se večer v posteli dokáže harmonicky sladit.

Kozoroh

Člověk, který na vás začne naléhat, si vůbec neuvědomuje, že velice riskuje. Zejména ráno, kdy jste pod vlivem opozice mezi Lunou a Venuší s Marsem, na podobné pokusy zareagujete nepříjemně, až hrozivě. Paradoxně to ocení s tím, že mu kromě jiného imponujete právě tvrdohlavostí a rozhodností.

Vodnář

Při Luně v Raku počítejte s výraznou změnou partnerova chování. Neustále bude vyžadovat nějaká romantická gesta a něžná vyznání. Naštěstí se okatě nedivíte, ale jeho přání bez řečí plníte. Za odměnu můžete považovat erotikou prosycený večer, jelikož budete oba něžně naladění a ochotní navzájem si poskytovat rozkoš.

Ryby

Luna se nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, což znamená, že vám zpříjemní milostný život. Zaprvé máte dost času, abyste se mohly miláčkovi věnovat naplno. Zadruhé máte spoustu nápadů, jak intimní hrátky zpestříte, aby se vám i jemu společné chvíle líbily čím dál víc.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám