Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 13. června

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Něco vás patrně trápí a budete se hodně přemáhat, aby nikdo nic nepoznal. A v tom to právě vězí, spoustu energie obětujete tomu, abyste budily dojem bezstarostnosti, a už vám nezbývají síly na vyřešení samotného problému. Navíc z nevinných náznaků usoudíte, že se situace nevyvíjí dobře, a bujná představivost vás ochromí docela. Pomůže vám, když si o všem s dotyčným promluvíte, a mějte na paměti, že žádné téma není trapné ani tabu.

Článek

Beran 

Ze zkušeností si uvědomujete, že se zase ženete do vztahu, který lze po všech stránkách vyhodnotit jako nerozumný. To však neznamená, že odoláte, spíš to vypadá na bláznivou zamilovanost. Zejména večer, kdy se Mars ve vašem sektoru lásky a romantiky setká s Lunou, se pokusíte konečně si udělat jasno. Naštěstí se ukáže, že se dotyčný změnil a rovněž touží po něžném vztahu a erotickém souladu, a to s vámi.

Býk

Sextil mezi Venuší a Uranem, který se odehrává v 7.39 hodin, na vás zapůsobí přímo a cíleně. Pod jeho vlivem zapomenete na promyšlenou milostnou taktiku, kterou tak dobře ovládáte, a půjdete rovnou na věc. Výsledkem bude den plný opětovaných citů následovaný vášnivou nocí. Moc toho sice nenaspíte, ale to vám vadit nebude.

Blíženci

Než seznámíte současného přítele s kamarády, kteří vás životem provázejí od dětství, dobře si to rozmyslete. Představa, že by si spolu mohli rozumět, vezme velice rychle za své. On je totiž může vnímat jako jedince, kteří ohrožují jeho výsostné postavení ve vašem srdci. Kamarádi z něho zase můžou mít dojem, že se k sobě nehodíte, případně si vás vůbec nezaslouží.

Rak

Zásadní vliv na váš erotický život vyvíjí trigon mezi Lunou a Neptunem, který se uzavírá v 7.07 hodin. Díky němu budete příjemně naladěné a taky roztoužené ještě dřív, než pořádně otevřete oči. Sex si vychutnáte tím spíš, že nemusíte spěchat. Pokud idylku nenaruší rozjívená dítka nebo potřeby zvířecích mazlíčků, setrváte v posteli dost dlouho. Z obvyklé sváteční snídaně se tak může stát brunch, což ani jednoho ale nevadí.

Lev

Buďte opatrné zejména v případě, že provozujete nějaké aktivity za zády partnera. I když se to nezdá, má oči všude. Navíc disponuje logickým myšlením, takže si ze střípků dokáže dát dohromady i to, co by nikoho jiného nenapadlo. Žárlivým scénám a všetečným otázkám se spolehlivě vyhnete tak, že s ním budete celý den doma, telefonáty vyřídíte stručně a budete se chovat jako vzorné milující partnerky.

Panna

Přemýšlíte nad tím, zda partnerovi odpustíte jeho ranní nezdvořilost, nebo z toho uděláte kauzu. Zkuste být tentokrát velkorysé. Když spustíte „kázání“ plné výčitek, výtek a obviňování, hrozí, že bude u vás doma dusno až do večera. Na nedělní erotiku tím pádem můžete rovnou zapomenout, což by byla škoda.

Váhy

Jsou věci, o kterých není radno mluvit, protože je vlastně přivoláte. Když jako single budete tvrdit, že o navázání vztahu vlastně ani nestojíte, protože je vám nejlépe samotným, nesmíte se divit, když to okolí vezme za bernou minci. Člověk, který o vás dost stojí, se rozhodne, že nebude riskovat odmítnutí, a raději vycouvá dřív, než se o něco pokusí.

Štír

S láskou problémy nemáte, protože si je nepřipouštíte. Rozhodly jste se, že v této oblasti budete šťastné bez ohledu na objektivní okolnosti. Když zjistíte, že o vás někdo nestojí tak intenzivně, jak si představujete, nebojujete, ale zaměříte svou pozornost jinam. Dobře víte, že na jednoho člověka, který vás nechce, připadají aspoň tři další, kteří by pro váš úsměv udělali skoro cokoli.

Střelec

Zatímco přes den byste sex vyhodnotily jako aktivitu, do které se vám moc nechce, večer radikálně změníte názor. Luna se přesune do Lva a vy miláčkovi názorně předvedete, jak si umíte životní radosti vychutnávat. K podobnému postoji dokážete strhnout i jeho. Nejspíš mezi polibky utrousí něco v tom smyslu, že je moc rád, že vás má.

Kozoroh

Při sextilu mezi Venuší a Uranem se chováte jinak než obvykle. Sice vrcholí v 7.39 hodin, ale ovlivní vás v průběhu celého dne. O to víc si budete svůj nezvyklý přístup užívat. Z miláčka, ze sebe i vašich erotických zážitků si dokážete dělat legraci. Navíc využijete každou vhodnou chvilku, kdy se k němu můžete přitisknout, políbit ho nebo pohladit na intimních místech. Samy pak nebudete vědět, zda je víc překvapený, nebo nadšený.

Vodnář

Opět konstatujete, že ve vztahu k novému partnerovi jsou vám dosavadní zkušenosti celkem k ničemu. Chová se totiž naprosto jinak, než by se podle všech schémat, rad a doporučení zachovat měl. Veškeré úvahy nepovedou k žádnému rozumnému závěru. Kdybyste se nechaly vést srdcem, rázem byste věděly, co máte dělat.

Ryby

Je potřeba, abyste se ve vztahu k partnerovi chovaly sebevědoměji. Své požadavky mu předneste tak, aby bylo jasné, že víte, že na ně máte svaté právo. Klidně mu dejte najevo, že doby, kdy jste čekaly, až se milostivě projeví, jsou dávno pryč. Teď máte jasno v tom, co chcete, a to jak v životě, tak v erotice. Jemu nezbude, než aby se s tím smířil.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám