Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 2. května

Foto: Arthur-studio10, Shutterstock.com

Foto: Arthur-studio10, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Právě nastává složitější, zato hodně důležitá etapa vašeho milostného vztahu. Správně tušíte, že vám připraví nejedno překvapení. Za všech okolností se však snažte mít na paměti, že pochopení pro partnerovy slabosti a omlouvání jeho lajdáctví jsou dvě zcela rozdílné věci. Bude totiž podvědomě zkoušet, co všechno si může dovolit.

Článek

Beran

Hlavně nedovolte, aby vám miláček začal vyčítat, že ho ve srovnání s jeho předchůdcem milujete podstatně méně. Marně byste mu dokazovaly, že to tak není. Udělejte všechno pro to, aby ho podobné myšlenky vůbec nenapadly. Jen tak si ušetříte naprosto zbytečné dohady.

Býk

Partner povede prapodivné řeči. Bez ohledu na to, že vás zasáhne na hodně citlivém místě, nedejte na sobě nic znát. Pokud vás provokuje se záměrem, abyste se rozplakaly a uznaly svoje domnělé chyby, má smůlu. Zafňukat si můžete, ale až vás neuvidí.

Blíženci

Lze očekávat, že vás partner mile překvapí. Zatímco dosud jste musely milostné hrátky iniciovat spíš vy, tentokrát převezme aktivitu on. Nepátrejte, co se přihodilo, a jen si užívejte jeho zájmu, pozornosti i něžností, což mu nejspíš vydrží od rána až do večera.

Rak

Nový nápadník má zjevně naivní představy, že vám ke štěstí stačí sex, a tím to hasne. Prostě se domnívá, že ani vy nestojíte o vážnější vztah, a hlavně společně strávený čas mimo postel. Vyjasněte si situaci a očekávání dřív, než si tuto podobu lásky vezme do hlavy a začne ji vyžadovat.

Lev

Vaše pracovitost, tvrdohlavost, akčnost a nadšení pro všemožné novinky váš milostný život spíš komplikují. I když se s miláčkem chcete a hodláte pomilovat, nejrůznější plány a záměry nakonec převáží. Na nic jiného totiž nedokážete myslet.

Panna

Je docela možné, že vás bude kontaktovat současná přítelkyně vašeho expartnera. Pokud bude naléhat na osobní setkání, zavání to malérem. Bude lepší, když si vymyslíte nějakou věrohodnou výmluvu a schůzku zahrajete do autu. Stejně po vás bude chtít něco, co nedokážete ani nechcete udělat.

Váhy

Nehledejte logiku v záležitostech, které se týkají lásky, citů ani sexu. Naštěstí už máte miláčka přečteného, takže se docela slušně zorientujete v tom, co a proč dělá. Nemusíte ze sebe dělat „chytrolínky“, nicméně mu zkuste vysvětlit, že nemá jen geniální nápady. Jen přitom „netlačte na pilu“, aby se k chybě nahlas přiznal.

Štír

Není pochyb o tom, že byste si rády dopřály tajný jarní románek. Potíž je v tom, že si na zálety vyhlédnete naprosto nevhodného člověka. Je hezký, vtipný, charismatický, jenže na flirtování není stavěný. Po nedávných zkušenostech chce vážný vztah, a jste-li zadané, tak pro něho nepřipadáte v úvahu už vůbec.

Střelec

První dojem, který na vás dotyčný udělá, se nesnažte zlehčovat ani zveličovat. Jde o to, že jste po relativně hodně dlouhé době narazily na člověka, který vás tak prudce zaujal, že nevíte, co s tím. Nepodnikejte nic, až čas ukáže, jestli jste si souzení.

Kozoroh

Optimální doba na sex nastane poté, co se v 6.43 hodin Luna dostane do trigonu s Venuší. Dokážete se totiž jeden na druhého báječně naladit, takže si splníte i nevyslovená přání. Pro jednou si nařiďte budík, abyste si užili vášnivé májové ráno s plnou parádou. Je možné, že se erotické hrátky protáhnout na celé dopoledne.

Vodnář

Čím méně toho budete od partnera v oblasti lásky a sexu očekávat, tím lépe to dopadne. Pro vaši citovou spokojenost a sexuální uspokojení je totiž potřeba, abyste se naprosto uvolnily, zcela se oprostily od představ, jak by milostný život měl vypadat, a začaly si konečně vychutnávat příjemně smyslnou realitu.

Ryby

Je nejvyšší čas, abyste konečně přestaly poslouchat názory druhých a začaly se řídit vlastními potřebami. Čím méně budete svůj erotický život probírat s okolím, tím to pro vás bude lepší. Mějte na paměti, že vy i partner jste dospělí, svéprávní jedinci, a když vám nějaké sexuální praktiky přinášejí potěšení, nemusíte se za nic stydět.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám