Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 20. června

Foto: BaanTaksinStudio, Shutterstock.com

Foto: BaanTaksinStudio, Shutterstock.com

Reklama

Pokud myslíte vážně předsevzetí, že změny v milostném či partnerském vztahu dotáhnete do konce, je nejvyšší čas, abyste si promyslely strategii i časový plán. Jistá omezení, která pramení z rodinných zvyklostí, tudíž je pokládáte za zbytečnou překážku, byste však neměly bez rozmyslu zavrhnout. Naopak se na ně odvolávejte, jelikož jsou předpokladem toho, že partner vaše návrhy přijme bez zbytečných řečí.

Článek

Beran 

S vlastními city si dokážete poradit, ovšem s beznadějně zamilovaným jedincem to bude horší. Neodbytnému ctiteli budete jen těžko vysvětlovat, že opravdu nemá šanci. Možná vás naivně napadne, že mu vyhovíte, půjdete s ním na rande, budete protivné a díky tomu vás nechá na pokoji. Omyl, bude tlačit na pilu ještě víc. Bude se vás totiž snažit „vychovávat“ a nezbavíte se ho už vůbec.

Býk

Ve vašem případě nastane ideální čas na sex v odpoledních hodinách. Luna se přesune do vašeho partnerského sektoru a zároveň vytvoří trigon s Jupiterem, jenž povzbuzuje fantazii a představivost. Dosud jste si mohly myslet, že vaše sexuální výkony nejsou dokonalé, jste málo iniciativní a překvapení spíš neuznáváte. Teď však zjišťujete, že ve vás dřímá skrytý talent, díky němuž si přijdete na své vy i partner.

Blíženci

Ohledně milostných hrátek je všechno jasné. Pokud se k sobě přivinete ráno nebo dopoledne, bude sex vášnivý, jen poněkud uspěchaný. Když ho odložíte na večer, atmosféra se sice změní k lepšímu, ale hladký průběh sbližování přesto nezaručí. Hrozí, že začnete s partnerem všechno teoreticky rozebírat tak důkladně, že na samotné milování nakonec nedojde. Čím méně budete odpoledne řečnit, tím vášnivěji se budete chovat.

Rak

Ideální čas na sex ve vašem případě nastane kolem 17.06 hodin. Pod vlivem trigonu mezi Lunou a Jupiterem jste schopné udělat pro partnera a pro jeho uspokojení téměř všechno. Později večer už tak fungovat nebudete. Vládu přejímá kvadratura mezi Lunou a Marsem, která vrcholí ve 23.31 hodin. Na základně toho začnete přemýšlet, zda mu nevycházíte vstříc až příliš, zatímco on se v posteli moc nesnaží.

Lev

Milostné návrhy vám polichotí. Vyrukuje s nimi navíc muž, o jehož přízeň usiluje spousta žen z vašeho okolí. Než podlehnete okouzlení, zapojte zdravý rozum. Předem si všechno srovnejte v hlavě a zvažte, zda o takové dobrodružství skutečně stojíte. Když usoudíte, že komplikace převažují, tvařte se, jako byste to považovaly za dobrý vtip, kterému se oba s chutí zasmějete.

Panna

V přítomnosti partnera strávíte skoro celý den, což ale neznamená, že s ním dokážete navázat smysluplný dialog. Když se potřebujete na něčem rozumném domluvit, měly byste hovor odložit na odpoledne. V 13.58 hodin se Luna přesune do vašeho sektoru komunikace a vy se spolu konečně začnete bavit normálně. Na erotiku nastane vhodný čas kolem 17.46 hodin. Bude to sice rychlovka, ale přesto vás oba uspokojí.

Váhy

O to, jak to mezi sebou mají váš stávající partner a jeho bývalá láska, se nemusíte strachovat. Všechno, co mezi nimi bylo a je, vám podrobně popíše on sám. Jakmile však zabředne do podrobností, které vědět nechcete, upozorněte ho na to taktně, nicméně důrazně. Když nebude reagovat na slova, začněte ho hladit, líbat, nebo ho rovnou zatáhněte do postele. Tam se už postaráte, aby na svou bývalou definitivně zapomněl.

Štír

Důkladně zvažte, zda hodláte investovat čas i energii do vztahu, který zatím existuje jen ve vaší fantazii. Když jde o člověka, který je zadaný, má rodinu, a hlavně malé děti, měly byste si to rozmyslet ještě důkladněji. Pořád platí moudré přísloví, že se vlastní štěstí nedá stavět na cizím neštěstí. Ve vašem případě funguje dvojnásobně.

Střelec

Stacionární Jupiter sice prochází vaším sektorem rodiny, ale přesto komplikuje veškeré vztahy, včetně erotických. Je docela možné, že partner z banálních důvodů dojde k závěru, že nedokážete bezvýhradně milovat jeho ani jeho rodinu, a napadne ho, že v tomto směru zakročí. V takové situaci ho musíte důrazně upozornit, že podobné dilema řešit nechcete a nebudete. Vaše srdce je plné lásky, takže se dostane na každého, kdo si to zaslouží.

Kozoroh

Na tradiční ranní sex byste měly snad raději zapomenout. Dnes by probíhal pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Plutem, která vrcholí v 7.36 hodin, což znamená žádné velké vášně ani uspokojení. Vy byste měly pocit, že vás miláček tlačí někam, kam nechcete, zatímco on by se domníval, že nejen v sexu ale v životě vůbec nevíte, co vlastně chcete.

Vodnář

Všechno, včetně sexu, stíháte na poslední chvíli. Naštěstí máte partnera, který vás dokáže zabrzdit a přesvědčit vás, že mu máte věnovat náležitou pozornost. Nakonec si skutečně uvědomíte, že je potřeba, abyste se uvolnily jak fyzicky, tak psychicky. Konečně vám dojde, že k erotice nelze přistupovat jako k výkonnostnímu sportu, nýbrž jako k zábavě. Ve finále z toho kouká něžné, jakoby sváteční milování.

Ryby

Někdo vás bude přesvědčovat, že jste si vybraly člověka, na něhož nemáte nebo se vám ho stejně nepodaří získat. Nerozčilujte se, ale zatněte zuby. V lepším případě dotyčnému co nevidět dokážete, že se velice mýlí. Na nic však nečekejte a chopte se iniciativy teď hned. Když využijete Lunu, která se v 13.58 hodin přesouvá do Štíra, můžete si být jisté, že se všechno vyvine tak, jak chcete a potřebujete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám