Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 24. 10.

Foto: Just Life, Shutterstock.com

Foto: Just Life, Shutterstock.com

Reklama

Pokud vám okolnosti nepřály a něco neodkladného vás opakovaně přinutilo zrušit rande, konečně se s novým idolem sejdete. Vaše trpělivost bude odměněna, neboť setkání bude stát za to. Jestli spolu skončíte v posteli a společně dosáhnete orgasmů, může se jednat přímo o karmický vztah. Nicméně si s vámi osud škodolibě zašpásuje, neb se vám může ozvat i bývalý milenec. Na jeho telefonáty však raději nereagujte, jinak se vám zase „nabourá“ do života a máte o starosti postaráno.

Článek

Beran 

Ohledně lásky a sexu si nemáte důvod stěžovat. Nicméně mimořádné zážitky vás čekají až po půlnoci. Energie trigonu mezi Lunou a Saturnem, který vrcholí v 00.13 hodin, bude prostě výjimečně štědrá na něhu i romantiku. Poskytne vám nejen dostatek sil, ale postará se, aby partner vydržel podstatně déle než obvykle. O spánek sice přijdete, ale to nevadí.

Býk

Při Luně v Blížencích hrozí, že se o sexu budete víc bavit, než byste ho provozovaly v reálu. I tato situace má však nepochybné klady. Díky lunární energii můžete zdárně vyzkoušet sex po telefonu nebo smyslně komunikovat na sociálních sítích. Když překonáte prvotní ostych, žasnete, jak je anonymní laškování vzrušující.

Blíženci

Zejména dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení trochu pomalejší, nicméně harmonická, si sex nadmíru užijete. Vy i miláček proto využijete každou šanci, abyste se k sobě přivinuli. Večer to bude o trochu horší. Při opozici mezi Lunou a Venuší raději dejte přednost romantické knížce nebo filmu. Miláček nebude zrovna při síle, takže mu vlastně ušetříte stres z toho, že nepodá standardní výkon.

Rak

Ve vaší blízkosti se pohybuje člověk, který má pocit, že vás má dokonale přečtené, takže odhadne každý váš krok i každou vaši myšlenku. Musíte ho ujistit, že to tak není. Pokud začne svůj život popisovat jako souvislou řadu zklamání, z nichž ho můžete „vyléčit“ jenom vy, zbystřete ještě víc. Na to, abyste někoho tahaly z problémů, za které nemůžete, nemáte kapacitu. Zatím se spokojte s tím, že si užíváte skvělý sex. Co bude dál, to ukáže budoucnost.

Lev

Lichotky se moc dobře se poslouchají. Dotyčný se v tomto směru bude překonávat a květnatě vás ujišťovat o tom, že jste jeho osudová láska, na kterou dosud marně čekal a intenzivně ji hledal. Jeho slova si vychutnáváte a užíváte. Než se však rozhodnete, že si ho pustíte do života a do postele, přemýšlejte. Na to, že byste mu dnes daly klíče od bytu, však rovnou zapomeňte.

Panna

To, že máte nového přítele, neznamená, že musíte být nervózní a ve stresu. Pokud k tomu, co mezi vámi je, budete přistupovat jako k úkolu, který se známkuje, sex ani nic jiného si neužijete. Kdybyste se však rozhodly, že nedělní setkání věnujete tomu, že ho zasvětíte do tajů své sexuality, bude vás oba vzrušovat už samotný hovor na téma, jak si milování představujete.

Váhy

Jsou věci, které se vám sice nezamlouvají, ale opravdu je musíte vzít takové, jaké jsou. Než vám dojde, že erotické hrátky i samotný sex musíte naplánovat stejně jako jiné aktivity, bude to chvíli trvat. Dnes však přijdete na to, že i tento neromantický přístup má něco do sebe. Přinejmenším vám bude jasný program na celý večer i část noci.

Štír

Luna, která dopoledne prochází vaším sektorem erotiky a sexu, sice není zrovna harmonická, ale na vás přesto zapůsobí jako živá voda. Najednou si uvědomíte, že zdařilý erotický život nutně potřebujete k tomu, abyste fungovaly i v ostatních oblastech. Naštěstí dokážete hned ráno využít doznívající energii nočního trigonu mezi Lunou a Saturnem. S její pomocí klidně miláčkovi naznačíte, že sex vnímáte jako výzvu, ale velice milou.

Střelec

Sex si pořádně užijete, když se do toho pustíte brzy po ránu. Optimální by dokonce bylo, abyste ani jeden nespali vůbec. Na maximum byste totiž využili trigon mezi Lunou a Saturnem, který se uzavírá v 00.13 hodin. Vy byste s jeho pomocí dodaly milování spalující vášně a miláček mimořádnou výdrž. Výsledkem by byla noc, na kterou dlouho nezapomenete.

Kozoroh

Představy, že byste mohly a dokázaly žít bez lásky, můžete sice rozvíjet, ale to je asi tak všechno. Pravda, měly byste víc času na práci, ale zároveň by vám chyběla motivace, která vás popohání kupředu. Momentálně se přece moc rády partnerovi svěříte s tím, čeho jste dokázaly, ale coby single byste se neměly komu pochlubit, jak jste skvělé pro život i do postele.

Vodnář

Snažte se k sexu přistupovat s plnou zodpovědností a s ohledem na budoucí perspektivu. Při trigonu mezi Lunou a Saturnem ve vašem znamení lze očekávat, že milostný vztah, který dnes navážete, bude trvat déle, než byste předpokládaly. O tom, že byste si s novým milencem jen tak zahrávaly, vůbec neuvažujte. Vymstí se vám to víc, než si umíte představit.

Ryby

Máte skoro pocit, že se u vás doma o intimnostech mluví víc, než je potřeba. Miláček by byl nejraději, abyste ho o sex nejdřív prosily a následně ho vynášely až do nebes. Vy byste to rády udělaly, ale zatím nevidíte důvod, proč ho chválit. Kdybyste ho mlčky hodnotily, bude to zhruba za tři, což je sice známka „dobrá“, ale přesto jsou lepší.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám