Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 26. 9.

Foto: Stock-Studio, Shutterstock.com

Foto: Stock-Studio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konečně zkuste hodit za hlavu názor, že partner by měl být starší. Jste-li nezadané, na rande vás může pozvat charismatický chlapík, který ale bude mladší než vy. Jen si s ním bez obav vyrazte za zábavou a nechte ostatní, ať si myslí, co chtějí. Horoskop naznačuje, že když následně uvidí, jak se k vám pozorně a něžně chová, rychle změní názor. I stálému partnerovi se hormony vzbouří nečekaně, patrně na večerní procházce. Než ale dorazíte domů, vášeň z něho vyprchá.

Článek

Beran 

O tom, že byste si dopřály sex mimo naplánovaný program, uvažovat sice můžete, ale patrně se to nepodaří. Neustále se kolem vás motá někdo, kdo vám v tom brání. Až konečně uložíte děti a postaráte se o zvířecí kamarády, zavolá někdo, komu z nejrůznějších důvodů musíte zvednout telefon. Vy ani partner nevíte, zda máte být naštvaní, nebo se celé situaci zasmát.

Býk

Hned ráno si uvědomte, že to, co partner říká, nemůžete při Luně v Blížencích brát tak moc vážně. Počítejte s tím, že nahlas mluví o všem, co mu bleskne hlavou, ale nic zásadního tím nemyslí. Z vaší strany by bylo nejlepší, abyste jeho poznámky nevnímaly, nebo aspoň nekomentovaly. Když bude nejhůř, můžete ho účinně umlčet polibky a následně sexem.

Blíženci

Ohledně lásky a sexu je všechno v naprostém pořádku. Kdybyste si však chtěly erotiku parádně užít, odložte ji na podvečer a večer. Trigon mezi Lunou a Saturnem, který se odehraje v 16.56 hodin, se postará, abyste se s partnerem dohodli, že tentokrát nic neuspěcháte, ale naopak si vychutnáte každou vteřinu, kdy můžete být spolu.

Rak

Nebuďte naštvané, že vám lásku neprojevuje ten, jehož jste si vyhlédly. Zároveň se ale snaží člověk, který je vám sice sympatický, jenže vás fyzicky nepřitahuje. Kdybyste se přece jen rozhodly, že mu dáte šanci, není to špatný nápad. Zejména odpoledne, kdy je Mars ve vašem partnerském sektoru pod trigonem Luny, můžete zjistit, že naopak stojí za hřích.

Lev

I když nechcete ani slyšet o tom, že byste někoho dobývaly a flirtovaly jako první, přemýšlet byste o tom měly. Změna přístupu k partnerství, erotice i sexu by byla ve vašem případě velice přínosná. Navíc byste zjistily, že i role toho, kdo je roztomile aktivní, může být zajímavá a vzrušující.

Panna

Ohledně lásky je to náročné. Chvíle určené na sex a romantiku potřebujete nějak zakomponovat do nabitého časového plánu. Naštěstí máte partnera, který chápe, že je něco za něco. Když navrhne, že po krásném ranním milování připraví snídani, a poskytne vám tak čas, kdy můžete dělat něco jiného, bude vám jasné, že jste si vybraly opravdu dobře.

Váhy

Bude-li potřeba, miláčkovi slušně, leč důrazně vytknete, co se vám na něm a na jeho jednání nezamlouvá. Počítejte s tím, že bude překvapený. Navíc se dozvíte, že mu něco takového ještě nikdy nikdo neřekl takovým stylem, aby se nemohl urazit, ale aby nad tím musel zapřemýšlet. Když zjistí, že vaše výhrady nemají žádný vliv na kvalitu a frekvenci vašeho milování, bude na větvi úplně.

Štír

To, že byste miláčka a intenzitu jeho lásky zkoušely tím, že mu dáte nějakou záludnou otázku a budete trvat na odpovědi, k ničemu nevede. Nic by vám to nepřineslo, a navíc pokazíte nedělní atmosféru. Když se postaráte, aby byla vaše komunikace od rána do večera jasná a jednoznačná, zajistíte si tím krásný den a ještě krásnější noc.

Střelec

O skvostný sex se postará trigon mezi Lunou a Marsem. Vrcholí sice v 18.00 hodin, ale jeho vliv obsáhne celý večer. Je úplně jedno, zda budete aktivnější vy, nebo partner. V každém případě se těšte na to, že doženete radosti, které jste v posledních dnech nestihli kvůli přemíře pracovních úkolů.

Kozoroh

To, že lásku berete spíš jako zodpovědný životní úkol než zábavu a zdroj radosti, je při planetárních energiích naprosto pochopitelné. Přesto byste se měly snažit jednání trochu odlehčit. Jakmile partner zjistí, že jste milování zahrnuly mezi povinnosti, urazí se. Vy mu pak budete marně vysvětlovat, že vás jen špatně pochopil.

Vodnář

Opět zjistíte, že k vylepšení nálady je sex tou nejlepší činností, jakou v aktuální situaci můžete využít. Navíc si užíváte toho, že jste vy i miláček neustále v náladě, která je příznivá pro veškeré erotické projevy. Čeká vás příjemná neděle, kterou budete sexem nejen začínat, ale i končit.

Ryby

Kdybyste v erotické oblasti dokázaly poněkud změnit přístup, bude to pro dobro věci. Zkuste obvyklou nedostupnost změnit v lehkou koketerii. O to, jak to bude miláček vnímat, se strachovat nemusíte. Naopak se dá čekat, že ho vaše nová podoba nadchne, což se příznivě projeví i na vašich postelových radovánkách.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám