Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 30. května

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V milostných sférách můžete mít dojem, že se vám vůbec nic nedaří. Nehledejte viníka, protože žádný není. Jedná se o pouhou souhru náhod, která naštěstí záhy pomine. Konkrétně to znamená, že se na sebe zase budete usmívat, vášnivě se líbat a něžně mazlit. Co na tom, že nápady na ozvláštnění sexu nepocházejí z vaší hlavy? Hlavní přece je, že vás oba uspokojí.

Článek

Beran

Luna, která se v 6.04 hodin dostává do vašeho sektoru přátel, zásadně mění atmosféru, která mezi vámi panuje. Pod jejím vlivem neberete sex jako vážnou věc, k níž je nutné přistupovat zodpovědně, ale jako rozvernou zábavu, kterou si spolu máte pořádně užít. Ta správná nálada si vás sice podmaní až později večer, ale to vůbec nevadí. Jen si dávejte pozor, abyste se nechichotali až příliš nahlas, jinak vzbudíte děti, přiběhnout za vámi do ložnice a s milováním je konec. 

Býk

Hledání a nacházení vhodného času pro erotické hrátky nebude tak snadné. Ve vašem případě totiž intenzivní touhy pocítíte v hluboké noci. Zařídí to energie konjunkce Luny s Plutem, která proběhne v 00.16 hodin. Kdybyste ji dokázaly využít, můžete se těšit na vzrušující zážitky kořeněné romantikou. Při troše štěstí bouřlivá noc plynule přejde do pohodového rána, lépe řečeno v těsném objetí se spolu budete kochat východem Slunce. 

Blíženci

To, že vám nový partner připomíná člověka, pro kterého byste kdysi udělaly i nemožné, si raději nechte pro sebe. Když mu něco takového svěříte, nadšený rozhodně nebude. Měly byste si včas uvědomit, že chce, abyste ho vnímaly jako jedinečnou bytost a nikoli jako něčí klon. A když dojde na sex, nesmíte je srovnávat už vůbec.

Rak

V milostném životě se stahují bouřková mračna. I když ale bude miláček mizerně naladěný a zkusí vyvolávat hádky, vy žádnou konfrontaci nedovolíte. Když nebude zbytí, překonáte se dokonce natolik, že ho začnete svádět, lichotit mu ohledně jeho mužnosti. To by v tom byl čert, aby nepocítil vzrušení. Oba se začnete na sebe culit a zamíříte do postele, jakmile to bude možné. Miláček sice bude unavený, takže to na divočinu nevypadá, ale všechno je lepší než nic. 

Lev

Kolem 22.44 hodin, kdy Slunce vytvoří trigon s Lunou ve vašem partnerském sektoru, se máte nač těšit. Tento aspekt v miláčkovi probudí talenty, na které jste prozatím čekaly marně. Prokáže mimořádnou erotickou fantazii, díky které si chvíle ve dvou parádně užijete. Vy budete slastně vnímat jeho odvážné doteky i vynalézavé něžnosti a občas vás napadne, kde se to v něm vzalo. 

Panna

Milování bude báječné poté, co se v 6.04 hodin Luna přesune do Vodnáře. Když si spočinete v náručí v hluboké noci, kdy ještě budete pod vlivem Kozoroha, bude sex taky hezký, ale naprosto tradiční. Moc toho sice nenaspíte, ale to nevadí. Celičký den budete mít zasněný pohled a slastný úsměv. 

Váhy

Vzhledem k Luně, která se od 6.04 hodin pohybuje vaším sektorem lásky a romantiky, vás čekají vzrušující zážitky. Miláček se rozhodne, že vám dá své city i erotické priority hodně rafinovaně najevo. Vy si pak budete jeho vynalézavost vyloženě užívat. Dokonce vás napadne, že byste si na zítřek mohli vzít dovolenou, což ale nakonec zavrhnete. 

Štír

Partner potřebuje, abyste mu dávaly najevo nejenom city, ale především projevovaly erotické touhy, které ve vás vzbuzuje. Bude to mít překvapivý efekt. Vzájemně se začnete provokovat k experimentům, na které by vám jindy chyběla odvaha. Tentokrát však půjdete bez uzardění do krajnosti. Dokonce ani milování pod širým nebem není vyloučené. 

Střelec

Ty, kteří vám budou tvrdit, že se pro vás stávající partner nehodí, prostě neposlouchejte. Jejich důvody sice můžou znít přesvědčivě, ale vám je jasné, že s pravdou jako takovou nemají nic společného. To, že je váš vyvolený ve skutečnosti naprosto jiný, než se ostatním jeví, nikomu nevysvětlujte, protože vám stejně neuvěří. A o tom, co spolu vyvádíte v posteli, se s nikým nebavte už vůbec. 

Kozoroh

Miláček opět neví, co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane. S tím máte bohaté zkušenosti, tentokrát jsou však jeho představy protichůdné. Na jedné straně stojí o to, abyste společně přicházeli na chuť tradičním polohám, zároveň si však přeje, abyste ho vynalézavostí překvapovaly. Jednou si žádá odevzdanou milenku, jindy smyslnou dračici. Nejlepší bude, když se zařídíte podle svého. 

Vodnář

To, co k miláčkovi cítíte, je sice velice intenzivní, ale přesto se vám city nepodaří vyjádřit. Máte strach, abyste to s intenzitou vyznání lásky nepřehnaly a svého vyvoleného nevyděsily. Vaše obavy jsou naštěstí naprosto zbytečné. Jde o člověka, který naopak nutně potřebuje nahlas slyšet, že ho milujete a že si život bez něho vůbec nedokážete představit. 

Ryby

Na sex si musíte najít čas i v případě, že byste ho na nic jiného neměly. Kromě toho, že ve vašem případě funguje jako spolehlivý způsob na odstranění napětí, můžete důvěrnosti využít jako vhodnou platformu pro vyjednávání. Příjemně unavený miláček, kterému svůj požadavek přednesete po krásném milování, vás prostě nedokáže odmítnout. 

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám