Hlavní obsah

Když nemáte chuť na rychlovku: Jak vydráždit muže pomocí snadných technik

Foto: Lysenko Andrii, Shutterstock.com

Foto: Lysenko Andrii, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Čím se liší sexuální amatérka od sexuální mistryně? Následující mocné strategie v posteli používají nejžádanější milenky, které muže uspokojují jak po fyzické, tak i duševní stránce!

Článek

Rozepnete si podprsenku, partnera políbíte na ústa a už se pomalu přesouváte do jeho klína? V případě rychlovky, na kterou máte jen pár minut, to samozřejmě ničemu nevadí, ale ve chvíli, kdy čas není proti vám, se vyplácí být smyslnější a hravější. Jestli svému muži toužíte dopřát silný orgasmus v kombinaci se spalující rozkoší, zapomeňte na penis, a především zlepšete a prodlužte předehru. Tajemství hlubokého uspokojení se podle sexuálního kouče Seana Jamesona z irského Dublinu ukrývá v těchto čtyřech věcech!

1. Projevujte nadšení

Leklá ryba nikoho nebaví. Zato když dáváte najevo, že vás partnerovo tělo vzrušuje, působí to na něj jako afrodiziakum. Součástí takového nadšení může být převzetí aktivní role, masturbace před partnerem či vzdychání a kouzelné fráze typu: „Už to nevydržím, chci tě!“

2. Stupňujte vzrušení

Orgasmus tak silný, že ho vystřelí z kecek? Nikam nespěchejte, vzrušení stupňujte kousek po kousku. Milenci se významně zadívejte očí, pak se dotkněte sebe sama, kupříkladu prsty zajeďte do žlábku mezi ňadry, věnujte mu vášnivý polibek a teprve poté ho pohlaďte po tříslech. Letmo přejeďte po penisu, ale pak se zase stáhněte. Nedovolte milenci, aby si příliš brzy vyprosil ruční nebo orální práci vedoucí k vyvrcholení.

Sean Jameson na svém blogu říká, že musíte mít hodně sebekontroly a vyčkat na moment, kdy se jeho tělo i mysl dostatečně uvolní. Řídit se dá pravidlem šesti minut, které spočívá v tom, že se aspoň tolik minut věnujete předehře, než se dostanete k hlavnímu bodu.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

K zásunu by mělo dojít po minimálně šesti minutách mazleníFoto: fizkes, Shutterstock.com

3. Udělejte mu pomyšlení

Vycházejme z předpokladu, že s tímhle chlapíkem, o něhož tak pečujete, nespíte poprvé. Tudíž víte, že se s největší pravděpodobností rychle udělá v pozici, kdy jste vy nahoře. Nebo že mu po celém těle přeběhne husí kůže, jakmile mu prstem promasírujete prostatu (což se dá mimochodem i přes perineum). Každý totiž má nějakou svoji oblíbenou pozici či techniku, která urychluje nástup orgasmu. Využijte svých znalostí, partnera vydrážděte do červených čísel, ale pak se stáhněte a nechte vzrušení opadnout.

Myslete na to, že průměrnému muži stačí k dosažení vyvrcholení dvě až tři minuty pohlavní stimulace, tak pozor, ať to nepřepálíte. Hodit se vám bude i informace, že nejcitlivější částí penisu je žalud, to kvůli jemné pokožce a četným zakončením nervových vláken. Odkryjte ho stáhnutím předkožky a obdivně zamručte.

Stále se však nenechte vyprovokovat a nezařazujte vyšší rychlost. Udržíte tak jiskřivou dynamiku sexuálního setkání a chlípně si pohrajete s partnerovými myšlenkami, chtíčem i nutkavou potřebou rozsévat semeno všude, kam to dovolíte. Jestli si v mezidobí nejprve dopřejete svůj první orgasmus, záleží na vás.

4. Přidejte něco nového

Vyzkoušejte dilda, párové vibrátory, kroužky na penis a paruky, díky kterým vás milenec uvidí v úplně jiném světle (proměna z brunetky na blondýnku a obráceně dělá divy). Až se milenec začne tvářit, že se mu snad rozskočí všechny buňky v těle, nechte ho, aby uvolnil veškerou životadárnou mízu. Dosáhne-li orgasmu po této pomalé a vzrušující cestě, exploduje jako nikdy předtím.

Domníváte se, že na takové věci je po měsících či letech vztahu škoda námahy? Ale no tak, postupem času se sice snižuje důležitost penisu v pochvě, ale zase se začíná klást důraz na předehru, mazlení a emocionální stránku. Každá fáze partnerského a sexuálního vztahu má své klady a zápory, ale vždy platí, že kdo si hraje, nezlobí…

Reklama

Načítám