Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 5. 12.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Miláček sice tvrdí, že byste na pusu potřebovaly zbrojní pas, ale zároveň je pyšný na to, že se umíte postarat o společné zájmy. Ve skrytu duše je taky rád, že se váš bojovný duch obrátil proti jiným a jeho necháváte volně dýchat. Uvolněná atmosféra se promítne i do erotiky. Dokonce vám nebude vadit, když si kvůli milování přivstanete, nebo se začnete mazlit mimo obvyklý „časový harmonogram“. Konstelace se postarají, abyste oba prožili něco extra.

Článek

Beran 

Ohledně sexu máte ve všem podstatném jasno. Uvědomujete si, že fyzické uvolnění v intimním stylu prostě potřebujete. Navíc si o důvěrnosti dokážete říct tak neodolatelně, že vás partner nedokáže odmítnout, i kdyby nakrásně chtěl. Dost možná pronese něco v tom smyslu, že byste dokázaly vzrušit i kus ledu, což berte jako poklonu a důkaz, že je rád, že vás má.

Býk

Zejména dopoledne, kdy je Luna ve Střelci, se můžete těšit na odlehčenou a celkem příjemnou atmosféru. Prakticky to znamená, že miláček žertuje a vy se smějete. Až se těsně po poledni Luna dostane do Kozoroha, situace se změní. Dokonce i v posteli budete oba vážnější a odpovědnější. Nicméně intimní laškování si vychutnáte, byť se vám zřejmě nepodaří prožít orgasmus současně.

Blíženci 

Nad náladami miláčka nepřemýšlejte, jelikož můžete dojít ke zcela mylným závěrům. Raději se zaměřte na to, abyste byli oba spokojení a uspokojení. To je cesta k posílení vztahu. Zejména do 12.31 hodin, kdy Luna ještě bude ve vašem partnerském sektoru, jsou důvěrnosti to nejlepší, čemu se můžete věnovat.

Rak

Dejte si pozor, aby se zase nezopakovala situace, kterou jste už prožily, a tehdy jste si slíbily, že už nikdy více. Právě proto buďte velice opatrné při výběru partnera, nebo tajného milence. Jakmile máte stín pochybností ohledně jeho úmyslů, nenápadně si ověřte jeho tvrzení. To, že vás fyzicky silně přitahuje, je sice paráda, ale váš zdravý rozum by to přehlušit nemělo.

Lev

Do 12.31 hodin jste pod pozitivním vlivem Luny ve Střelci, takže si s láskou dokážete poradit celkem hravě. S partnerem mluvíte tak, aby pochopil, že je pro vás sice důležitý, ale přesto si všechno dovolit nemůže. Takové stanovisko, na které není zvyklý, ho pořádně překvapí. Naštěstí vás doteky, polibky a dalšími důvěrnostmi zbaví napětí a zajistí, že to mezi vámi začne parádně jiskřit.

Panna

To, co se na vás chystá, se nedá nazvat jinak než jako erotická past. Potenciální partner všemi možný způsoby dokazuje, že vám snese modré z nebe a položí vám ho k nohám. Vám to sice lichotí, ale zároveň ze zkušeností víte, že role milenky v životě vyhlášeného sukničkáře není žádné terno. Sice vás velice přitahuje, ale s odpovědí na jeho vábení pořád otálíte a dobře děláte.

Váhy

Když miláčkovi navrhnete něco, co vy osobně obvykle považujete za erotickou divočinu, patrně odmítne. Nebude to příjemné. Zároveň to však není důvod k rozčilování, výčitkám, nebo dokonce uraženému mlčení. Jste dost moudré na to, abyste uznaly, že každý den nemusí mít náladu na dovádění.

Štír

Je sice možné, že se kolem partnera točí jiné ženy, ale pro vás nepředstavují nebezpečí. Vůči jejich kouzlu je naprosto imunní. Velice dobře si uvědomuje, že mu v životě ani v sexu žádná jiná neposkytne to, co vy. Když v něm budete tento pocit nenápadně posilovat, váš vztah není v ohrožení.

Střelec

Pocit, že vám to s láskou nějak nevychází, si nepřipouštějte. Kdybyste se místo úvah o tom, co je mezi vámi a partnerem špatně, soustředily na to, co je dobře, bude to pro váš vztah prospěšnější. Nakonec konstatujete, že není zdaleka tak nanicovatý, jak se vám občas jeví. Při troše snahy dojde i na to, že si navzájem začnete plnit přání a erotické fantazie.

Kozoroh

Na sex si najděte čas i v případě, kdy máte dojem, že nemáte ani minutu nazbyt. Když miláčkovi popíšete problém, s nímž se potýkáte, hned pochopí, co má dělat. Sám od sebe navrhne, že vám pomůže se vším, co je potřeba, abyste měly volný večer a mohly se věnovat tomu, aby vám dvěma bylo dobře. Můžete si být jisté, že svůj slib splní.

Vodnář

Díky lásce dokážete víc, než jste si myslely. Dokonce i nepříjemné skutečnosti dokážete partnerovi sdělit tak, aby se neurazil, ale naopak začal přemýšlet, zda náhodou nemáte pravdu. Vztah můžete dokonce posunout na vyšší úrovni, takže si s ním klidně můžete o sporných věcech promluvit po milování. Bude uvolněný a otevřený, k podobnému postoji inspiruje i vás, a máte vyhráno.

Ryby

Když vás ráno pod vlivem sextilu mezi Lunou a Jupiterem miláček celý natěšený vzbudí, nerozčilujte se. V první chvíli byste mu sice nejraději vytkly, že vás ani v neděli nenechá vyspat, ale negativní emoce rozumně potlačíte. Uvědomíte si, že jeho erotický zájem není samozřejmost, nýbrž milé překvapení.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám